Autor: Informer.rs

07.08.2024.

18:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Greškom poslao njoj poruku umesto prijatelju! U zemlju je propao nakon što mu je ovo odgovorila! (VIDEO)

Svi smo barem jednom u životu poslali poruku pogrešnoj osobi, što obično završi neprijatnom situacijom. Međutim, jedna devojka je na TikToku podelila svoje iskustvo koje nadilazi običnu grešku u komunikaciji i otkriva mnogo ozbiljniju priču.

Naime, dok je sedela na sastanku sa dečkom kojeg je upoznala preko interneta, dogodila se situacija koja ju je ostavila u šoku. Dečko je greškom poslao poruku njoj umesto svom prijatelju. U toj poruci je izneo uvredljive i povređujuće komentare o njoj.

U svom TikTok videu, devojka je snimila njihov razgovor. Prvo pitanje koje joj je dečko postavio bilo je da li je na pravom mestu za sastanak, na šta je ona odgovorila potvrdno. No, sledeća poruka, koja je bila namenjena njegovom prijatelju, otkrila je njegovu pravu prirodu:

"Idemo prema tamo, mnogo je deblja nego sam mislio, ali porodica joj je veoma bogata" glasila je poruka koju je devojka dobila greškom.

Dok je sadržaj poruke bio duboko uvredljiv, devojka je ostala pribrana i odgovorila na način koji je mnoge iznenadio. Napisala mu je:

"Moliću se za tebe"

Naravno, nakon ove poruke sastanak je odmah završen. Njena objava na TikToku brzo je postala viralna, privukavši hiljade komentara podrške. Mnogi su joj poručili da je imala sreće što je odmah uvidela kakav je zapravo njen sagovornik, te su je pohvalili za dostojanstvo koje je pokazala u toj situaciji.

Ovaj događaj je još jedan podsetnik na važnost iskrenosti i poštovanja u međuljudskim odnosima, ali i na to koliko društvene mreže mogu pomoći u deljenju iskustava i pružanju podrške ljudima koji se nađu u sličnim neprilikama.