• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2024

21:00

"Više liči na tatu, nego dečka"! Stariji je od nje 23 godine i na nju puca pravo bogatstvo! (VIDEO)

Printscreen tiktok

Ljubav

"Više liči na tatu, nego dečka"! Stariji je od nje 23 godine i na nju puca pravo bogatstvo! (VIDEO)

Podeli vest

Eli (21) ima drastično starijeg dečka od nje. Iako je mnogi kritijuju, ona tvrdi da se ne radi samo o novcu jer je sada platila putovanje.

Sve češće viđamo među parovima drastičnu razliku u godinama. Dok jedni osuđuju, drugi veruju u to da su godine u ljubavi samo broj. 

Devojka po imenu Eli, otkrila je na društvenim mrežama brojne luksuzne poklone koje je dobila za svoj 21. rođendan od dečka Marka. 

Marko je od nje stariji 23. godine, ima dvoje dece iz prethodnog braka, a sada uživa u ljubavi sa Eli. Ona je podelila video na TikToku u kojem je prikazala raskošne poklone koje je dobila tokom njihovog odmora na Tajlandu. 

 

 

- Ovo je moj 44-godišnji dečko Mark i sada ću vam pokazati sve što mi je kupio za moj 21. rođendan, dok smo bili na Tajlandu - istakla je ova devojka ponosno.

Eli je naglasila da je upravo ona ta koja je uplatila putovanje za njih dvoje, ali Mark zato nije štedio na poklonima. Njegov omiljeni poklon bio je knjiga "The Good Wife Guide" koju je opisao kao vodič za to kako biti dobra supruga.

 

@elli3liptrot GRWM talk about my age gap relationship and our SE Asia travel plans #grwm #agegap #thehillarys #uk #makeup #travel #vlog ♬ original sound - Ellie Liptrot 💞

 

Uz to poklonio joj je i Guči prsten, novi privezak za Nomination narukvicu sa brojem 21, skupocenu kremu za lice  koja košta oko 270 evra, kao i njene omiljene kozmetičke proizvode.

 To čak nije bilo sve, budući da je dobila i više od 530 evra u tajlandskim batima za šoping, a bilo je tu još gomila kozmetika, igračaka i slatkiša.

Fanovi su brzo reagovali na video, hvaleći Marka za njegovu velikodušnost i Eli za iskrenost.  

- Veoma si srećna.

- Mark je zaista dobar prema tebi. Srećan rođendan!

- Pokloni su zaista divni.

Iako su neki u komentarima Marka nazvali "šećernim taticom" zbog galantnosti i velike razlike u godinama, Eli je ponovo naglasila da je ona platila putovanje, što navodno dokazuje da nije u vezi samo zbog novca. Iako se i sama u jednom trenutku hladila novčanicama koje je poređala baš poput lepeze.

- Ipak više liči na tatu, nego dečka. 

- Srećan rođendan, najvažnije je da ste oboje srećni.

- Definitivno nije sa njim zbog novca, kako da ne - bili su neki od komentara. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)
Live TV

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)

Jedan od scenarija je da je atentat na Trampa organizovao jedan mladić, ali sa druge strane, teorija je da je to organizovao sam Tramp kako bi obezbedio svoju pobedu na izborima. Obe teorije imaju smisla i obe imaju relativno adekvatne argumente. Šta je bliže istini? Na tu temu u "Info danu" govorili su prof. dr Ivan Pajović, ekonomista i bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija.

15.07.2024

16:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Nadal: Novak je koristio samoubilačku taktiku!
Tenis

Nadal: Novak je koristio samoubilačku taktiku!

Novak ni u jednom trenutku nije ostavio utisak da ima oružje da odlučno zastraši Alkaraza. Njegovim udarcima nedostajala je preciznost i snaga, pokušao je novu taktiku koja se na kraju pokazala samoubilačkom, poručio je trener Rafaela Nadala, Toni Nadal.

15.07.2024

20:53

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52