Autor: Informer.rs

09.08.2024.

23:20

Foto: Foto: Shutterstock

Magazin

"Moja šefica mi naređuje seks sa njom" - Radnik se javno požalio, vapi da mu se pomogne!

Svaki posao sa sobom novi određenu vrstu kompromisa prema naređenim šefovima. Ipak, čini se da je tanka linija između šefovanja i mobinga nad radnicima. 

Da svega postoji i mnogo toga ima, ova ispovest je dokaz. Naime jedan mladić se požalio zbog pozicije u kojoj se našao. Njegova šefica ga seksualno iskorišćava, a on zbog dobre plate nikako ne može da se odluči i da otkaz

Ispovest radnika:

Moja šefica me tretira kao svog seksualnog roba. Sa zlobnim osmehom mi naredi da se skinem, očekujući da igram po njenim pravilima. Poziva me u svoju kancelariju i inicira seks na stolu - započeo je priču anonimni momak. 

- Vikendom mi šalje poruke, a od mene se očekuje da sve ostavim i odem kod nje. Nikada ne znam šta me čeka, stalno se osećam prljavo i iskorišćeno. Sada kaže da želi da imamo redovan seks, i da će se postarati da mi se to isplati.

Informer

 

Sugeriše mi da ostavim devojku, zaboravim na prijatelje i preselim se u njen kraj. Obećava da će mi dati koliko god novca treba da to ostvarim.

U suštini, želi da budem uvek dostupan kako bi zadovoljila svoje nezasite seksualne potrebe. Otvoreno mi govori da je prelepa i da imam sreće što je zainteresovana za mene.

Prvi put smo postali intimni na jednom poslovnom seminaru. Sada me drži pod kontrolom i ne namerava da me pusti.

Rekao sam joj da sam u ljubavnoj vezi, ali ona samo vređa moju devojku i naziva je sponzorušom. Teško mi je to slušati, jer je moja devojka oličenje dobrote, potpuna suprotnost mojoj pohlepnoj šefici - i to je ono što me privuklo.

Moja devojka ništa ne zna o tome šta svakodnevno trpim, i živim u strahu da će moja zlobna šefica kontaktirati nju i zlonamerno otkriti našu seksualnu prošlost.

Drugi problem je što me sada kolege tretiraju kao društvenog otpadnika. Svi znaju šta se dešava i znam da imaju razne, vulgarne nadimke za nas - ispričao je momak za kraj

Pišite nam u komentarima kako biste se vi izborili sa ovim problemom.