12.09.2024.

06:20

Foto: Shuterstock

Magazin

Seks i vođenje ljubavi nisu isto! Otkrijte šta vam više leži

Okruženje

Gde ćete da vodite ljubav, odluka je koja se nalazi u "sivoj zoni". Vođenje ljubavi na plaži ili u šumi može da zvuči kao bajkoviti scenario, ali prljavština, pesak i neudobna i hrapava kora stabla lako mogu da unište romansu.

Muzika

Da li zaista želite da vodite ljubav uz neku repersku pesmu u kojoj vas umetnik uverava kako odlično radite to što radite i kako bi vas svaki dan? Muzika za vođenje ljubavi je opuštena, erotična, seksi, ponekad glasna, ali uvek melodična, sa odličnim ritmom, ali nekad i vulgarna.

Reakcija posle

Vođenje ljubavi podrazumeva uzajamne orgazme, zagrljaj i maženje. U retkim prilikama može da se desi da vodite ljubav sa nekim bez obaveze, a to može da se pretvori u doručak, još nekoliko krugova, možda i novu vezu.

Puki seks u vezi znači da se vaš partner posle obavljene dužnosti samo prevrne na stomak, promrmlja: "Bilo je super" i zaspi, uprkos činjenici da vi niste bili ni blizu. Ako ste sami, odlazite kući u štiklicama koje su izgledale tako zavodljivo sinoć, a tako kičasto na prvom jutarnjem svetlu.

Informer

Poljupci

Senzualni i vreli poljupci koje osećate preko celog tela partnerov su način da pokaže koliko vas želi i koliko ga izluđujete. Muškarci generalno nisu neki ljubitelji poljubaca, ali ako vas često ljubi strastveno i nežno po telu i licu, znajte da mu se potpuno sviđate i da ste za njega sve, u bilo kojem smislu.

Posvećenost

Seks je važan deo svake veze, koji je održava (pored mnogih drugih stvari) zdravom. Ako vas partner zaista voli, on će se potruditi oko celokupnog odnosa. Potrudiće se oko predigre - trajaće duže, a znate i same koliko muškarci vole da je preskoče jer su nestrpljivi. Maziće vas i učiniti sve da bi vas uzbudio. Ako išta može da pokaže njegovu ljubav, to je stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mesto - ali ne samo u seksu već i u ostalim delovima veze.

Informer

 

Opuštenost

Opušteno ponašanje je jedna od bitnijih stavki u vezi. Bitna je komunikacija, ali i ta opuštenost, kako u svakodnevnim situacijama, tako i u seksu. Niko nije savršen, pa tako ni on, ali ga to čini posebnim i pravim čovekom za vas. Ako vas zaista voli, onda će u svakom trenutku biti opušten i spontan, baš zato što mu prijate i jer ga razumete u svakoj situaciji.

Slušanje vaših želja

Mnoge žene su se susrele sa muškarcima koji misle samo na sebe, bar što se tiče seksa. Za vaše želje i zadovoljstvo - nema mesta. Međutim, nisu svi isti. Ako on želi da čuje vaše želje i da ih ispuni, pogotovo kada je seks u pitanju - onda sam odnos prerasta u nešto više zbog postojanja veće intimnosti. Ako ste vi zadovoljni i srećni, biće i on.