Autor: Informer.rs

13.08.2024.

16:00

Foto: Foto: Printscreen Instagram/TikTok

Magazin

Sonja je platila sobu sa bajkovitim pogledom, a onda je usledio šok! Ušla je i skamenila se - Zeznuli su ih! (VIDEO)

Svi znamo koliko je bitno dobro istražiti hotele i mesta u kojima ćemo boraviti tokom letovanja. Ipak, čini se da nekad ne možemo proceniti koliko god da dobro pogledamo. 

Naime, influenerka  Sonja Dening snimila je video na Tik Toku u kom je otkrila kako je prevarena na odmoru na ostrvu u nemačkom Severnom moru.

Ona je rezervisala hotel sa pogledom na more, međutim dobila je zaista nešto što ni u najluđim snovima nije očekivala. 

- Jako su nas zeznuli - rekla je Sonja (28) u video koji je, praktično preko noći, skupio preko 3.6 miliona pregleda, prenosi New York Post.

Kako je dalje objasnila, rezervisala je smeštaj u Vesterlandu na Ziltu, ostrvu u nemačkom Severnom moru a isti je, barem prema fotografijama, trebao da ima magičan pogled na more i obalu.

- Radovali smo se što ćemo otkriti ovaj prelep pogled - rekla je Sonja.

Kada je stigla u hotel shvatila je da sve samo obična slika i to doslovno. U videu se vidi Sonja koja hoda prema prozoru s neverovatnim pogledom na obalu, ali ubrzo pokazuje da je to ustvari samo plakat s morskom obalom obešen preko podrumskog prozora.

- Mislila smo, vau kakav sjajan pogled, ali gledajte, to je samo fotografija. Samo smo u podrumu - rekla je Sonja sa razočarenjem u glasu.

Kako je objasnila, izgleda da su vlasnici nekretnine koristili posebno svetlo koje da imitira sunčevu svetlost.

- U krevetu ste, ponoć je, ali mislite da je ili veče ili jutro. Prilično je neverovatno - našalila se.