Magazin
SJAJAN UKUS KOJI ĆETE DUGO PAMTITI! Uz pohovani SIR IZ RERNE uživaćete u SVAKOM ZALOGAJU!
Pripremite sa zadovoljstvom.
Potrebni sastojci:
NEMATE KVASCA U KUĆI? OVO je rešenje! Napravite ga uz pomoć... JABUKE, a evo i KAKO!
- 4 deblje četvrtaste kriške sira trapista
- 2 jajeta
- 2-3 kašike brašna
- 4-5 kašika prezle
- 2 kašike ulja
- so i biber
Rernu uključite da se greje na najjače (što je za standardne obične rerne 250-280°C).
U jednoj posudu umutite jaja i ulje sa malo soli i bibera. U drugu posudu stavite brašno, a u treću prezlu. Kriške sira uvaljajte u brašno, zatim u jaja i na kraju u prezlu.
Ispohovan sir poslažite u tepsiju i stavite u zagrejanu rernu. Pecite na istoj temperaturi desetak minuta ili dok prezla ne porumeni. Poslužite uz salatu i prilog po želji.