25.03.2020.

21:49

Foto:

Magazin

SJAJAN UKUS KOJI ĆETE DUGO PAMTITI! Uz pohovani SIR IZ RERNE uživaćete u SVAKOM ZALOGAJU!

Pripremite sa zadovoljstvom.

Potrebni sastojci:

NEMATE KVASCA U KUĆI? OVO je rešenje! Napravite ga uz pomoć... JABUKE, a evo i KAKO!

 

- 4 deblje četvrtaste kriške sira trapista
- 2 jajeta
- 2-3 kašike brašna
- 4-5 kašika prezle
- 2 kašike ulja
- so i biber

Informer

Priprema:

Rernu uključite da se greje na najjače (što je za standardne obične rerne 250-280°C).

U jednoj posudu umutite jaja i ulje sa malo soli i bibera. U drugu posudu stavite brašno, a u treću prezlu. Kriške sira uvaljajte u brašno, zatim u jaja i na kraju u prezlu.

Ispohovan sir poslažite u tepsiju i stavite u zagrejanu rernu. Pecite na istoj temperaturi desetak minuta ili dok prezla ne porumeni. Poslužite uz salatu i prilog po želji.