Magazin
MIRISNI ČOKOLADNI KOLAČ SA DŽEMOM! Krepi dušu i hrani telo!
Potrebno je:
2 jaja
100 g čokolade
100 g šećera
80 g brašna
pola praška za pecivo
malo cimeta
50 g putera
UKUSNE VANILICE! Evo kako da vam ne budu SUVE - tajna je u jednom sastojku! (FOTO)
SVI SU ODJEDNOM POČELI DA STAVLJAJU LIMUN U ZAMRZIVAČ, a evo zašto je to korisno!
Za preliv:
džem
100 g čokolade
kašika mleka
2 kašike ulja
keks (opciono)
PREVARITE STOMAK i sprečite taloženje kilograma TOKOM IZOLACIJE! Evo par proverenih trikova!
Priprema:
Umutite jaja sa šećerom, dodajte brašno sa praškom za pecivo, rastopljen puter, rastopljenu čokoladu i malo cimeta. Sve izmešajte, razlijte u manji pleh i pecite na 200 stepeni oko 35 minuta. Vruć kolač premažite džemom i prelijte rastopljenom čokoladom. Preko čokolade možete da dodate i malo izmrvljenog keksa.