Magazin
Ukusno i SUPER JEFTINO! Hladna ITALIJANSKA ČORBA 'Pappa al pomodoro'! /RECEPT/
Sastojci (količine su proizvoljne):
crni luk
beli luk
paprika
krastavac
maslinovo ulje
maslinke
bajat hleb
origano
parmezan
Priprema:
Iseckajte crni i beli luk, malo posolite i izgnječite, dodajte seckani paradajz, papriku, krastavac, posolite i blago izgnječite. Sipajte maslinovo ulje, dodajte maslinke i ostavite da odstoji pola sata. Iskidajte bajat hleb na komade, potopite i izmešajte. Ova čorba mora malo da odstoji, jede se hladna, a na kraju se prelije sa još malo maslinovog ulja, po želji se doda origano i parmezan.
Prijatno!
NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE! Predlog za savršen i brz ručak: Krompirići u puter sosu (RECEPT)
Sve OD KAFE! POSLASTICE, piće i SLANA JELA od omiljenog NAPITKA! /7 RECEPATA/