Magazin
Umesto hleba - krastavac! Ovaj brzinski sendvič će vas oduševiti, a idealan je i kao užina (VIDEO)
Nekada je zaista teško biti kreativan, kada je ishrana u pitanju, pa se stiče utisak da svaki dan jedete jednu te istu stvar.
Međutim, jedna blogerka je pokazala kako standardni sendvič može da postane znatno bolji i ukusniji, promenom samo jedne namirnice - ukidanjem hleba.
Verovatno se sada već pitate kako ćete uopšte praviti sendvič, a da ne iskoristite parčadi hleba, a odgovor zapravo leži u krastavcu.
Ona je odsekla vrh većeg krastavca, potom ga celog ogulila, odnosno uklonila koru, a zatim "nafilovala" po želji.
Možete iskoristiti njen predlog ili napuniti krastavac nekim svojim izborom poput pilećih prsa, sa listom kačkavalja, humusa i tome slično.
Ostatak krastavca takođe možete vratiti unutra ili ga jednostavno iskoristiti za pravljenje salate kasnije.
Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.