Autor: Informer.rs

16.01.2020.

19:26

Foto:

Magazin

KAKAV JE OVO OTAC?! Snimak o kome cela Srbija priča - pustio MALO DETE SAMO DA VOZI, a kada je digao ruke sa VOLANA... SVI ŠOKIRANI! (VIDEO)

Na jednoj Fejsbuk stranici osvanuo je snimak deteta koji vozi automobil. Naravno, sedeo je kod tate u krilu, ipak, volan je držao samo mališa.

SNIMAK ŠOKIRAO SRBIJU! Devojka vozila bez ruku, nasred ulice PARKIRALA i izašla da igra KOLO, a kada je otvorila GEPEK... NEVERICA (VIDEO)

ODMAH IZBACITE IZ KUĆE OVAKVE SIJALICE! Izazivaju užasne pojave kod ljudi, A IMAJU VEOMA NEGATIVAN UTICAJ NA TRUDNICE!

Uz vožnju po autoputu, oni su pojačali muziku do maksimuma, a na radiju je išla folk numera koju dečak očigledno voli jer je pevao od reči do reči.

Informer

Tata se samo smejao i ponosno snimao, dok je njegov sinčić vozio, u jednom trenutku je, ponesen pesmom, podigao ruke i zaigrao.

PROMENILI ŽIVOT IZ KORENA! Otkrivamo šta danas rade pobednici "SURVAJVERA" - Oženili se, dobili DECU, a njegovo zanimanje će vas ŠOKIRATI!
(FOTO) MAJKA OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA ĆERKINOG ROĐENDANA, nekoliko dana kasnije devojku su izbacili iz škole! ZA SVE JE KRIV OVAJ DETALJ!

Dok je jedne nasmejao ovaj video, drugi su oca žestoko osudili za ovakvo ponašanje i govorili da se igrao sa životom svog deteta, uplašeni da je mogao da nastrada.

Tagovi: