• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

15.01.2020

14:55

PROMENILI ŽIVOT IZ KORENA! Otkrivamo šta danas rade pobednici "SURVAJVERA" - Oženili se, dobili DECU, a njegovo zanimanje će vas ŠOKIRATI!

Zanimljivosti

PROMENILI ŽIVOT IZ KORENA! Otkrivamo šta danas rade pobednici "SURVAJVERA" - Oženili se, dobili DECU, a njegovo zanimanje će vas ŠOKIRATI!

Podeli vest

Sa najlepšim sećanjem pričaju o ovom takmičenju

Najsuroviji rijaliti "Survajver" imao je samo četiri sezone, ali se i danas dobro pamti! Takmičari su morali da preživljavaju u prirodi, bez osnovnih sredstava za život i higijenu. Spavali su pod vedrim nebom, snalazili se za vodu i hranu, a neki od njih su smršali i po 20 kilograma!

ZAVEO JE CECU I NATAŠU BEKVALAC, a sada je POSTAO OTAC! Vlada Vuksanović PRESREĆAN zbog prinove - OVAKO SU NAZVALI ĆERKU

Prva sezona ovog ekstremnog šou-programa snimana je u Panami, a kao najizdržljiviji u preživljavanju i igricama pokazao se Nemanja Pavlov.

Foto: fox tv

Barmen iz Valjeva je danas oženjen i ima dvoje dece, a ostao je upamćen i po jednom incidentu.

Nakon pobede i osvojenih 100.000 evra, Nemanja je otvorio kafić u Novom Sadu. Upravo na tom mestu došlo je do tuče između njega i glumca Sergeja Trifunovića.

- Imali smo konflikt, ali nije to bilo ništa ozbiljno - izjavio je kratko Pavlov tom prilikom.

Sergej i on su se navodno posvađali jer je Nemanja muvao tadašnju glumčevu devojku!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Pavlov (@disko_dasa) on Sep 6, 2019 at 7:15am PDT

 


Ljubitelj automobila i vozač kamiona Aleksandar Krajišnik bio je najmlađi takmičar "Survajvera" 2010. godine, a iz rijalitija je izašao kao pobednik. On je 100.000 evra uložio u lokal, ali je nastavio da se bavi starim poslom.

- Imao sam ozbiljan udes na motoru, zadobio sam teške povrede i jedva izvukao živu glavu. Nastavio sam da vozim kamion. Posao sam našao u Negotinu i tu sam imao incident - uspeo sam da prevrnem kamion, ali sve se dobro završilo - kazao je Aca i dodao:

Vlada Vuksanović RASPAMETIO FANOVE prvom fotografijom ćerke - komentar uz nju GREJE I NAJHLADNIJA SRCA!

- Volim sport. Posećujem skoro sve višeboje, kao što su Lička i Nevesinjska olimpijada, Hajdučko veče, izbore za harambaše itd. Imam brojne medalje sa tih takmičenja.

Foto: fox tv

Pobednik prvog "VIP Survajvera" je Andrej Maričić. Njemu se toliko dopao život u divljini da je postao avanturista i pustolov. On obilazi najzabačenije delove planete, a sve to beleži u autorskoj emisiji "Bez granica".

SNIMAK ŠOKIRAO SRBIJU! Devojka vozila bez ruku, nasred ulice PARKIRALA i izašla da igra KOLO, a kada je otvorila GEPEK... NEVERICA (VIDEO)

- Istraživao sam jugoistočnu Aziju, posebno Vijetnam, Kambodžu, Indoneziju, Maleziju, kao i Tajland. Sve su to velike zemlje, pa sam se u neke vraćao kako bih doneo što bolji materijal. Nedavno sam se bacio i na istraživanje Afrike. Živeo sam neko vreme sa plemenom Bušmana u najsurovijim uslovima Tanzanije i to iskustvo nikada neću zaboraviti - objašnjava Maričić zbog čega je zavoleo svoje pustolovine.

 

 

Zanimljivo je da se sedam godina posle trijumfa u rijalitiju vratio na Filipine i tamo proveo nedelju dana kampujući.

Oženio se Marijom Stanisavljević 2016, a kumovi na venčanju su mu bili cimeri sa pustog ostrva Nikola Rokvić i Bojana Barović!

 

 


U sledećem VIP izdanju ovog šou-programa prvo mesto zauzeo je maneken iz Beograda Vlada Vuksanović.

UŠLA U AUTOBUS SA KONJEM! Šou na ulicama Beograda - najnormalnije sela i uživala u VOŽNJI, a njega stavila... MA, HIT! (FOTO)

Pošto se vratio iz Kostarike u Srbiju, zaljubio se u pevačicu Natašu Bekvalac. Vezu su želeli da krunišu brakom, ali su 2013. raskinuli veridbu.

 

 

Vlada se prošle godine ipak oženio, i to lepom Dominikankom Dahijanom, s kojom je u decembru dobio ćerku Valentinu.

Odlučili su da žive u Beogradu i, kako kaže, njegovu suprugu za sada muče srpski padeži!

 

 

SVI POBEDNICI

Panama 2008-2009. Nemanja Pavlov
Filipini 2009-2010. Aleksandar Krajišnik
Filipini VIP 2010-2011. Andrej Maričić
Kostarika VIP 2011-2012. Vladimir Vuksanović


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija