Foto:
Magazin
ZAŠTO VAM U RESTORANU UVEK PRVO DONOSE HLEB? Evo odgovora, iznenadićete se! Sve se vrti oko NOVCA...
Kuvar Raš Adams iz Vašingtona otkrio je da je to za ugostitelje logično i profitabilno.
- Kao prvo, od peciva ćete biti žedni. Žedni ljudi onda naručuju još pića, a to donosi zaradu. Drugo, kad vidite hleb, otvoriće vam se apetit. Upravo zato se događa da ljudi naruče više nego što mogu da pojedu, a kasnije kažu kako su se zaleteli - napisao je Adams na društvenim mrežama i dodao:
NEVEROVATNO KREMAST! Na Fejsbuku su poludeli za ovim KOLAČEM, poslastičarka otkrila TAJNU najboljeg čizkejka na svetu!
- Poslednji razlog je taj što, kada ljudi u restoranima imaju zanimaciju, što je u ovom slučaju grickanje hleba, nisu dosadni i ne traže stalno konobare.
Informer