03.04.2022.

14:31

Foto:

Magazin

LEŽETE UMORNI, BUDITE SE JOŠ UMORNIJI? Čuveni zen bloger savetuje kako da AKTIVIRATE više ENERGIJE!

Uveče jedva čekate da se dokopate kreveta, ujutru se budite još umorniji? Tokom dana jedva da imate energije da pozavršavate svoje obaveze, a za sve što nije urgentno prosto nemate snage... Čuveni zen bloger, Leo Babauta, daje niz saveta kako da sve što radite bude prožeto energijom, pa će se i umor automatski smanjiti. Izuzev dovoljno noćnog sna i popodnevnih dremki kada osetite potrebu za to, postoji još nekoliko načina da se odmorite.

Bavite se poslom koji u vama budi inspiraciju

Ako ste uzbuđeni zbog onog što radite, uvek ćete imati dovoljno energije. Sa druge strane, usporiće vas sve ono što vam je dosadno.

Informer

Ako ste uzbuđeni zbog onog što radite, uvek ćete imati dovoljno energije

Radite sa zanimljivim ljudima

Ljudi koji su zadovoljni svojim poslom i koji ga obavljaju strastveno imaju moć da inspirišu sve oko sebe. Neverovatno je dobar osećaj sarađivati sa onima kojima je stalo do onog čime se bave.

Budite manje zauzeti

Previše ste zauzeti ovih dana? Smanjite obaveze, pravite češće pauze i dozvolite sebi sporiji tempo. Vaš organizam će vam biti zahvalan.

Informer

Obavljajte jednu po jednu obavezu

Koncentrišite se

Kada radite više stvari odjednom, to je kao da mentalno žonglirate i budete svesni da postoji ograničen broj stvari koje možete uspešno da uradite tokom jednog dana. Obavljajte jednu po jednu obavezu tako da svakoj možete da se posvetite u potpunosti. Tako ćete biti brži i efikasniji i manje ćete se umarati.