Autor: Informer.rs

20.07.2023.

18:10

Foto: AP/Photo

Magazin

Ovaj muškarac je kao vino! Odlično stari zahvaljujući navikama kojih se dosledno pridržava (FOTO, VIDEO)

Džordž Kluni je ovih dana na grčkom ostrvu Mikonos gde je pokazao da muškarci u njegovim godinama mogu da izgledajuodlično i veoma poželjno. 

Da bi bio u top formi, Kluni je godinama odlazio u teretanu i prdržavao se određenog režima ishrane.

U teretani radi osnovne vežbe, a redovno praktikuje Bikram jogu. Ova metoda uključuje mnogo različitih vežbi i joga položaja, ali važno je da sve položaje izvodite u toploj i vlažnoj prostoriji. Bikram joga je odlična i za gubljenje kilograma. 

Kluni je veliki fan trčanja, ali i mnogih sportova. Posebno voli da igra košarku u odabranoj ekipi. Omiljeni saigrači su mu kolege Met Dejmon, Leonardo Di Kaprio i Tobi Megvajer.

Kluni je imao i operaciju podizanja kapaka, u svojoj 45. godini.

Kada je ishrana u pitanju, Kluni redovno konzumira raznovrsno povrće, ribu i testenine. Tako za doručak jede ovsenu kašu, za ručak konzumira ribu ili piletinu, a za večeru pastu ili meso. Ranije je pio alkohol, posebno votku i tekilu, ali to ne čini godinama. 

Informer

Čuveni glumac je danas u top formi, a to se na njemu i te kako vidi. Tome doprinosi i to što je u srećnom braku sa advokaticom Amal Kluni, sa kojom je pre nekoliko godina dobio blizance.