14.01.2024.

18:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Ako može ona, možete i vi! Bila najdeblja žena na svetu, sad je neprepoznatljiva (VIDEO)

Bilo je mnogo uspona i padova na Tininom putu da se reši enormnog viška kilograma. Ova mlada devojka iz Amerike je uspela da dovede svoju liniju do savršenstva, ali je ona imala svoju cenu. Nakon što je mnogobroinim operacijama i zdravim dijetama izgubila neverovatnih 227 kilograma, njen tadašnji suprug je odlučio da zatraži razvod.

No, krenimo od početka...

Kako je sve počelo?

Iako je u prvom pokušaju uspela da izgubi neophodnu kilažu za operaciju, sve se promenilo kada je vratila te kilograme. Doktor koji je hteo da je operiše dao joj je treću šansu da se vrati na pravi put.

Tini je ovog puta odlučila da promeni svoj način ishrane i prema preporuci lekara unosi ne više od 1.000 kalorija dnevno.

Ovaj režim ishrane urodio je plodom, a Tina je smršala dovoljno da ode na operaciju. Prvo su joj odstranjeni tumori s nogu, a potom je urađena i operacija smanjenja želuca.

Nakon toga, Tina je počela naglo da gubi kilograme. Proces je bio dug i mukotrpan, a ova devojka je izgubila 227 kilograma.

Nakon toga se podvrgla još jednoj hiruškoj intervenciji uklanjanja viška kože, koji se sastojao iz tri segmenta - skidanje kože sa stomaka, potom ruku i nogu, a nakon toga je počela redovno da ide u teretanu kako bi svoje telo dovela u najbolju moguću formu.