14.02.2024.

16:10

Foto: ATAIMAGES

Magazin

Severina smršala 7 kilograma zahvaljujući ovom doručku! Vežba jednom nedeljno, a evo šta preporučuje ženama

Nema sumnje da pevačica Severina Vučković (51) izgleda odlično i da već godinama održava istu kilažu. 

Iako je i ona imala jedan "izlet" manjeg viška kilograma, brzo je uspela da smrša 7 kilograma i sada ima 56. Navodno, Severina ne ide u teretanu, mada povremeno radi vežbe, a figuru održava odgovarajućom ishranom i zahtevnim nastupima.

- Dovoljno mi je da jednom nedeljno radim vežbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri do četiri puta. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo, a za savršenu zadnjicu radim čučnjeve. Svim ženama bih preporučila da urade po 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova - rekla je pevačica za Pink.

Ishrana pevačice se pretežno sastoji od sirovog voća i povrća.

- Trudim se da ne ubacujem toksine u telo i čini mi se da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz ishrane. Pošto obožavam voće i povrće, u poslednje vreme samo to jedem. Čim ustanem, popijem smuti, u koji stavim šargarepu, cveklu, maline, jagode, borovnice, kupine i bademovo mleko. Ponekad ubacim malo banane da bi bilo gušće. Taj obrok me baš zasiti, pa nisam gladna do ručka - rekla je.

Pevačicin doručak se sastoji od tri jaja, za ručak uglavnom bira filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a kad je bila u fazi mršavljenja redovno je jela ribu.