03.08.2024.

15:01

Foto: Shutterstock

Magazin

Šok u bolnici! Čudovište od skoro metar izvađeno iz stomaka pacijenta - evo kako je završilo unutra (VIDEO)

Državljanin Indije (31) primljen u bolnicu u Hanoju 27. jula sa strašnim bolom u stomaku. Lekari su tokom operacije uklonili živu jegulju dugu 65 cm iz stomaka pacijenta, jer je čovek prethodno stavio ribu u anus.

- Jegulja je potom grizla pacijentov rektum i debelo crevo da bi na kraju pobegla u trbušnu duplju - rekao je doktor Le Nat Huj sa odeljenja za kolorektalnu i perinealnu hirurgiju.

Jegulja u trbušnoj duplji

Rendgenski snimak je pokazao da jegulja leži u njegovoj trbušnoj duplji.

Lekari su pokušali da uklone ribu kroz čovekov anus, međutim, otkrili su i limun koji je pacijent takođe ubacio u sebe. Umesto toga su se odlučili za hitnu operaciju.

Otvorili su pacijentov torzo i pronašli živu jegulju koja je bila bila duga oko 65 centimetara i imala oko 10 centimetara u prečniku.

Lekari su za Vietnam news da su se i ranije bavili pacijentima, obično mladim muškarcima, koji su stavljali predmete u anus radi seksualnog zadovoljstva. Bolnica Viet Duc je prethodno uklanjala flaše i igračke za odrasle iz anusa pacijenatam, ali ovo je prvi slučaj koji uključuje živu životinju.

- Jegulje mogu dugo da prežive u anaerobnim uslovima i imaju sposobnost da grizu gastrointestinalni trakt. Zbog toga ljudi nikada ne bi trebalo da ubacuju žive životinje kroz anus da traže intenzivne senzacije zbog nesagledivih posledica - rekao je Huj.

Užasnuti lekari, podsetimo, uklonili su nedavno 30 centimetara dugu živu jegulju iz stomaka muškarca u vijetnamskoj provinciji Kvang Nin.