• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.03.2024

21:30

Slučaj od kog se okreće želudac! Muškarcu u creva ušla jeziva živuljka, lekari se šokirali kad su je ugledali

Shutterstock

Zdravlje

Slučaj od kog se okreće želudac! Muškarcu u creva ušla jeziva živuljka, lekari se šokirali kad su je ugledali

Podeli vest

Vijetnamcu je živa jegulja hiruški uklonjena iz abdomena, a lekari veruju da mu je ušla kroz anus.

Do otkrića od kojeg se okreće želudac došlo su kada je neidentifikovani muškarac (34) otišao u medicinski centar okruga Hai Ha u provinciji Quang Ninh sa jakim bolovima u stomaku, navodi se u lokalnom izveštaju.

Lekari veruju da je morsko stvorenje ušlo u telo kroz anus i skliznulo u debelo crevo, navodi Oddity Central, piše New Yourk Post

Jegulja je pronađena nakon što su lekari uradili ultrazvuk i rendgensko snimanje, koje je pokazalo da se strano telo nalazi u probavnom traktu muškarca. Fotografije možete pogledati OVDE.

Foto: Pixabay

 

- Ovo je redak slučaj - rekao je šef  hirurgije, Pham Manh Hung.

- Rektalno područje ima puno fekalne tekućine i lako se inficira bakterijama, ali je sve očišćeno pre operacije tako da nije bilo problema. 

Jegulja je uzrokovala perforaciju creva i peritonitis, stanje koje uzrokuje upalu u želucu ili abdomenu prema lokalnim izveštajima.

Muškarac je nakon operacije zadržan u bolnici i otkrio je da ima blage bolove u trbuhu nakon buđenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija