• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.03.2024

14:21

"Lejdi Gagu su pravili po uzoru na mene"! Slađanu Milošević je kopirala i Madona - bila je inspiracija svetskim zvezdama (VIDEO)

Reuters

Moda i lepota

"Lejdi Gagu su pravili po uzoru na mene"! Slađanu Milošević je kopirala i Madona - bila je inspiracija svetskim zvezdama (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Slađana Milošević preminula je danas u Beogradu posle duge i teške bolesti.

Slađana Milošević je bila dobro poznato ime u svetu roka, pevačica koja je ostavila duboki trag na muzičkoj sceni što svojim vokalnim sposobnostima, što ekscentričnim stajlingom koji je često bio meta raznoraznih modnih kritičara. 

Naime, zvezda osamdesetih u jednoj emisiji pričala je kako je svet mali kada su modni stilovi u pitanju, te da se agenti šetkaju tako širom planete da bi tražili ideje za svoje projekte, pa su  tako opazili autentičnost koja je prisutna kod nje koju su iskoristili. 

Foto: ATAIMAGES

 

Upoređivali je sa Lejdi Gagom

Mnogi su rokerku upoređivali sa Lejdi Gagom, zbog sličnog modnog ukusa. Slađana je smatrala da je upravo ona zaslužna za stil svetske zvezde i da su upravo po uzoru na nju stilisti radili Gagine stajlinge. 

Meni to ne imponuje. Ne volim kad se tako kaže. Zašto ne ja prva?! Šta će mi ona?! Kakve to veze ima odakle sam?! Da li sam iz male Srbije. Ovo je mala planeta. Možete da obletite oko nje za vrlo malo vremena - izjavila je Slađana, a onda iznela svoje tvrdnje:

Foto: profimedia

 

- Neko me je video. Neko me je pratio. Oni imaju talent-skaute koji prate sve što se dešava. Oni imaju spiskove, filmove koji su emitovani bez dozvole, bez plaćene licence. I ovo za traženje inspiracije isto tako imaju - pričala je rokerka i dodala: 

Svi moji kostimi su šiveni. To nema da se kupi u butiku, negujem neki prepoznatljiv imidž.

Madona pratila njen stil

S obzirom na to da je važila za jednu od najoriginalnijih umetnica na našim prostorima, a i šire, Slađana je svojevremeno rekla da je ne čudi što je mnogi kopiraju.

- Ranije je bilo lepše kada vas iskopiraju. Kažu da jesu, priznaju da vole stil Slađane Milošević. Ali ovde je sramota imati uzor, priznati da nisi najbolji, jer ne možeš da ne budeš najbolji. Ljudi su sujetni, egocentrični, sebični, uzimaju sve za sebe, a to nije dobro za društvo. Kopirale su me i svetske zvezde. Lejdi Gaga me kopira, uzela je moje kostime, ideje. Pre nekoliko godina sam nosila čiroki od šešira, videla sam Madonu posle 20 dana sa tako nečim. Oni to prate - pričala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija