• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.03.2024

11:45

Čudo neviđeno! Snimak ove dve životinje obišao svet - Scena koja će vas nasmejati do suza (VIDEO)

facebook/printscreen/Noah's Ark Zoo Farm

Ljubimci

Čudo neviđeno! Snimak ove dve životinje obišao svet - Scena koja će vas nasmejati do suza (VIDEO)

Podeli vest

Prošlo je godinu dana otkako je jedan video, neočekivano, postao viralni hit.

Tim povodom autori su ga ponovno objavili i tako spasili od zaborava, jer je samo u zadnjih sedam dana pregledan gotovo pola miliona puta.

 

 

Tada je snimljeno jedno prilično neobično prijateljstvo između kapibare i svrake.  Dok je glodar sedeo na travi, svraka je prišla i počela da mu čupka krzno. U jednom trenutku kapibara se izvalio na leđa, prepustio i uživao u ovom tretmanu. Ptica je nastavila da ga timari  i tako prikupljala materijal za svoje gnezdo. Snimak je objavljen na mrežama i rezultati su bili iznenađujući. Na TikToku pregledan je više od 7,5 miliona puta, a na Facebooku 12 miliona.

Snimak je ukratko, obišao ceo svet.

Mnogi su komentarisali kako ih je snimak ovog druženja ganuo, jer su im kapibare simpatične. Zaista, reč je o životinji koja je, ako je suditi po tome ko se sve druži s njom, najpopularniji stvor na svetu. Jednostavno svi vole kapibare. Čak i krokodili, kojima su one plen, provode vreme sa njima i ne napadaju ih. Naučnici veruju da je njihova tajna u tome što su smirene i prijateljski nastrojene prema svima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija