03.12.2018.

22:53 >> 22:56

Foto:

Planeta

TRAMP: SAD ZA ORUŽJE DALE 716 MILIJARDI - TO JE LUDILO! PUTIN I SI I JA da prekinemo TRKU U NAORUŽANJU!

On je naveo da su SAD ove godine na vojsku potrošili 716 milijardi dolara.

- Ludo -  ocenio je Tramp.

Predsednik SAD je rekao da sa Sijem ima "veoma jak i ličan odnos".

"On i ja smo jedino dvoje ljudi koji mogu da donesu ogromnu i veoma pozitivnu promenu, po pitanju trgovine i mnogo toga drugog, između naše dve nacije. Rešenje za Severnu Koreju je dobro i za Kinu i za sve druge", poručio je predsednik SAD na Tviteru.

Kako kaže, u američko-kineskim odnosima proteklog vikenda učinjen veliki iskorak, pošto se s predsednikom Sijem u Buenos Ajresu dogovorio o odlaganju uvođenja novih carina i pošto je pozvao Peking da finalizuje trgovinski sporazum s Vašingtonom.

- Moj sastanak u Argentini (na samitu G20) s predsednikom Kine Sijom bio je izvanredan. Vrlo dobre stvari će se dogoditi - napisao je Tramp na svom nalogu na Tviteru.

(VIDEO) AMERI SPASLI PUTINA, UPALI U RUSKU BAZU PODMORNICOM... Putin ih ismejao - TO JE NEMOGUĆE, FILM JE LOŠ!

On je nešto ranije rekao da je Kina pristala da "smanji i ukine" sadašnje carine od 40 odsto na automobile koji dolaze u Kinu iz SAD.

POROŠENKO MOBILIŠE VOJNU REZERVU! Širom Ukrajine počele vežbe, KIJEV PROVOCIRA I MOSKVU I UKRAJINCE koji se nisu pounijatili!

Tramp i kineski predsednik dogovorili su se u subotu u Buenos Ajresu da će obustaviti trgovinski rat u narednih 90 dana, što će smanjiti višemesečne tenzije u odnosima dve zemlje.

Tagovi: