03.03.2019.

19:52

Foto:

Planeta

(VIDEO) PRONAĐEN NESTALI MALEZIJSKI AVION?! Istražiteljski tim nikada nije stigao do mesta pada, meštani svedočili o ZNAKU ZMAJEVA!

Avion kompanije "Malezija erlajns" nestao je 8. marta 2014. godine na letu Kuala Lumpur - Peking sa 239 putnika i do sada predstavlja najveću avionsku misteriju u istoriji, piše britanski Ekspres.

DRAMA NADOMAK TOSKANE: Pijana žena zarađena virusom HIV, izujedala karabinjera!



Bojer je rekao da tim nije uspeo da dođe do mesta primećenog na satelitu, jer nije bilo bezbedno, kao i da mu je rečeno da bi to mogao da bude neki drugi avion, ali da kambodžanski zapisi i satelitski snimci pokazuju drugačije.

- Kada uporedite satelitske snimke "Boinga 777" sa aerodromskog asfalta i sa mestom sudara, boja olupine se savršeno slaže, a neki veći delovi mesta sudara simetrični su "Boingu 777" - rekao je Bojer i dodao da se u Kambodži poslednji put avion srušio 2007. godine, a da koordinate mesta koje on ima iz 2008. godine pokazuju da je od tada to mesto bilo nedirnuto.

- Šta bi drugo moglo da poremeti ovo mesto u džungli udaljeno kilometrima od najbližeg puta?" - upitao se Bojer.

AMERIKANCI SKOVALI ZAVERU SA GVAIDOM! Konfiskovane MILIJARDE od naftne imovine, dok se na ulicama sprema RAT - SVI PROTIV SVIH!



On je dodao i da je jedan od članova tima razgovarao sa meštanima u Kambodži koji su se prisetili da su videli avion koji se spustio u istom području kao i mesto nesreće MH370, a jedan je zapamtio da je video amblem zmajeva, sličan logu "Malezija erlajnsa".

- Na osnovu podataka koje sam sakupio uz pomoć tima za pretraživanje, satelitskih snimaka i istorijskih podataka o kambodžanski poznatim padovima aviona, ovo je 99 odsto verovatno da će biti identifikovano mesto avionske nesreće koje je previše udaljeno za pešačenje - veruje Bojer.

MOSKVA ISMEJALA SUD U HAGU: ONI DA SUDE RUSIJI? - Nisu nadležni i mogu da sude i da se igraju do 'mile volje'!

LOVAC JE UPRAVO POSTAO PLEN! Maduro postavio ultimatum: Ameri, imate 72 sata da ZBRIŠETE!

Tagovi: