03.04.2019.

18:37 >> 18:42

Foto:

Planeta

AMERI KREĆU NA RUSIJU SA CRNOG MORA: Novi paket mera NATO protiv Rusije svet dovodi na ivicu TREĆEG SVETSKOG RATA!

Kako je precizirala, taj paket mera će uključiti i daleko veći obim obaveštajnih aktivnosti iz vazduha.

Takođe, naglasila je Hačinsonova, povećano prisustvo vojnih brodova Alijanse u akvatoriji Crnog mora garantovaće ukrajinskim brodovima bezbedni prolaz kroz Kerčki moreuz.

Sastanak ministara inostranih poslova zemalja članica Alijanse biće održan 3. i 4. aprila u Vašingtonu.

Prethodno je neimenovani zvaničnik iz američkog Stejt departmenta rekao da će na sastanku, između ostalog, biti razmotren i čitav spektar pretnji od strane Rusije.

Pre svega, razmatraće se događaji u Kerčkom moreuzu, zatim incident sa trovanjem u Solsberiju, ali i kršenje Sporazuma o raketama kratkog i srednjeg dometa.

Zamenik ministra inostranih poslova Rusije Aleksandar Gruško izjavio je da će Moskva na sve nove programe naoružanja u Evropi odgovoriti simetrično.

OLBRAJTOVA I KLINTONOVA U PRIŠTINI SLAVE OTIMANJE KOSOVA! Srbi neće nikad zboraviti "DOBRO KOJE STE NAM ISPORUČILI SA BOMBAMA"!

On je istovremeno rekao da iako će odgovori Moskve biti simetrični, oni neće u velikoj meri opteretiti budžet Ruske Federacije.

- Mi jako dobro znamo kakvi postoje programi naoružanja. Oni nisu usmereni na borbu protiv terorizma, već se realizuju po hladnoratovskim shemama - ocenio je Gruško.

(VIDEO) AMERI ODLEPILI ZA SRPSKIM ORUŽJEM! Za Noru, Lazara i Alas stoji se u redu! ČAK I BUGARI NE MOGU BEZ NAŠEG ORUŽJA!

Zamenik ministra inostranih poslova Rusije se osvrnuo i na pitanje odnosa između Rusije i NATO-a rekavši da obe strane priznaju da je neophodno uspostaviti dijalog, ali da je Alijansa ta koja ne želi da uspostavi kontakt sa Moskvom.

Sastanak ministara inostranih poslova zemalja-članica Alijanse biće održan 3. i 4. aprila u Vašingtonu.

BRUTALAN NAPAD BRITANACA NA SRBIJU I RUSIJU: Optužili nas da film "Balkanska međa" RUŠI MIR I NEZAVISNOST KOSOVA!

Pre svega, razmatraće se događaji u Kerčkom moreuzu, zatim incident sa trovanjem u Solsberiju, ali i kršenje Sporazuma o raketama kratkog i srednjeg dometa.

Tagovi: