• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

03.04.2019

18:20 >> 18:23

OLBRAJTOVA I KLINTONOVA U PRIŠTINI SLAVE OTIMANJE KOSOVA! Srbi neće nikad zboraviti "DOBRO KOJE STE NAM ISPORUČILI SA BOMBAMA"!

Politika

OLBRAJTOVA I KLINTONOVA U PRIŠTINI SLAVE OTIMANJE KOSOVA! Srbi neće nikad zboraviti "DOBRO KOJE STE NAM ISPORUČILI SA BOMBAMA"!

Podeli vest

U Prištini se očekuje dolazak Hilari Klinton i Medlin Olbrajt povodom obeležavanja 20. godišnjice od agresije NATO-a na Srbiju, koja se na kosovskoj teritoriji obeležava 12. juna kao godišnjica navodnog oslobađanja i ulaska NATO snaga

Prištinski Zeri piše, pozivajući se na saznanja portala Balkani, da će domaćini inostranim zvanicama biti tri bivša kosovska predsednika: Fatmir Sejdiu, Bedšet Pacoli, Atifete Jahjaga i aktuelni predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači.

Organizacija obeležavanja ove godišnjice u potpunosti je poverena Atifeti Jahjagi, a očekuje se da će ceremoniji prisustvovati i bivše američke državne sekretarke Medlin Olbrajt i Hilari Klinton. 

Podseća se da je Olbrajtova u to vreme bila državni sekretar i vodeći američki zvaničnik, koja je, kako se navodi, podstakla početak NATO bombardovanja srpskih ciljeva.

(VIDEO) AMERI ODLEPILI ZA SRPSKIM ORUŽJEM! Za Noru, Lazara i Alas stoji se u redu! ČAK I BUGARI NE MOGU BEZ NAŠEG ORUŽJA!

Dodaje se da je Klintonova tada bila još uvek prva dama SAD, budući da je njen muž Bil Klinton bio predsednik.

Navodi se da je Klintonova, u vreme dok je bila državna sekretarka od 21. januara 2009. do februara 2013. godine, dala ogroman doprinos jačanju jednostrano proglašene nezavisnosti i, kako kažu, "državnosti Kosova na međunarodnoj sceni".

Zato su Olbrajtova i Klintonova pozvane da 12. juna dođu u Prištinu, što, navodi se, kancelarija Atifete Jahjage nije demantovala.

BRUTALAN NAPAD BRITANACA NA SRBIJU I RUSIJU: Optužili nas da film "Balkanska međa" RUŠI MIR I NEZAVISNOST KOSOVA!

Kancelarija Atifete Jahjage je za portal „Balkani" saopštila da je lista u izradi i da će biti blagovremeno objavljena u javnosti, prenosi Tanjug.

Foto: AP/fotomontaža

- Vlada Kosova je 26. marta 2019. godine donela odluku o osnivanju Organizacionog saveta za obeležavanje 20. godišnjice ulaska NATO-a na Kosovo. Ovim savetom predsedava predsednica Atifete Jahjaga. Organizacioni savet je juče održao svoj prvi sastanak i trenutno je u procesu izrade liste gostiju za događaj. Ostale pojedinosti o događaju biće objavljene blagovremeno - rekla je Atifete Jahjaga u odgovoru na pitanje portala Balkani.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dre

pre 5 godina

Da li je to ona Klintonova sto joj je Vucic dva miliona za kampanju dao ili neka druga?

RINGISPIL

pre 5 godina

Gde su tajne sluzbe,sta rade... Setamo opanke jel to???

Kokobil

pre 5 godina

Ovi sto su otkrili onu ,, bolnicu ,, umnogome ce uticati da se ove dve predomisle da dodju na proslavu

Avram

pre 5 godina

Koga je briga za te upisulje,niti su nam oteli sta niti to mogu,malo smo se uspavali,ali popravicemo se

Saradžogla

pre 5 godina

Obe ima da žive po 150 godina ali pokolenja će novce davati samo za lekove!Kliktonka bi da bude predsednica Amerike koja misli da je Sjedinjena a jedva ide niz stepenice? PS.Non stop se govori TAKOZVANA OSLOBODILAČKA VOJSKA KOSOVA? To je za svet pozitiva.GOVORI SE ... Albanske okupacione snage!

Stojan

pre 5 godina

Spale su na Siptare. Imaju li oni doktore za te nakaze zlocinacke jer one ne mogu vise ni po zemlji da hodaju a Bog u nebo ih nece.

dejan

pre 5 godina

Nekka ponesu dve kese sa rajsferslusom amo zaborave dacu im dve obicne crne.

slađa

pre 5 godina

Đavo ne da mira Olbrajtovoj i Hilari Klinton. On kada oslepi, nema dalje. A ni nazad. Dolaze tačno gde treba. Na mesto svog zločina. Da im Srbija naplati.

Drina

pre 4 godine

Ona jeste zločinac to je tačno,izmislili ste priču o ljubavi toje laž koju propagirate.1991g uništeno je groblje jevrejskog u Zagrebu i grob njene Majke.a to je uradio Aleksandar Vasiljević da bi naneo zlo i mržnju na Srbiju.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17