21.06.2021.

18:30

Foto:

Planeta

SRBIJA JE ODAVNO NA BRANIKU! MOSKVA JASNA: NEĆEMO TO DOZVOLITI NI PO KOJU CENU! Oko ovog nema razgovora, "banditi" neće proći!

- Ovo je veoma važno danas, kada mnogi, na predlog naših stranih partnera, pokušavaju da revidiraju istoriju, da omalovaže ulogu SSSR-a i Crvene armije u tom ratu, da ga oklevetaju. Ne možemo dozvoliti da se to dogodi - naglasio je Kartapolov.

Rat je počeo 22. juna 1941. godine i trajao je 1418 dana i noći. Sovjetski Savez je preživeo najteža iskušenja.

Srbija je teško stradala od nacista i sada se baš kao i rusija suočava sa revizjim istorjie u kojij se večičaju ubice, ustaše, saradnici fašista! 

Beograd je po tom pitanju jasan Vermaht i Crvena armija nisu isto, neki narodi možda osećaju gorčinu što njihovi preci nisu bili na pravoj strani tokom rata, ali to je njohov problem.

SRPSKA FORMIRALA TIM ZA MIRAN RAZLAZ BIH, SARAJEVO I ZAPAD ĆE POLUDETI! To je besmislena država, mora se razgovarati o budućnosti!

Srbi su ponosan narod i ako nekima smeta to što nismo svi u jednakoj poziciji je nešto sa čim se ti narodi moraju suočiti. 

Dobro je poznato ko je bio agresor u Drugom svetskom ratu, a ko je bio žrtva. Pokušaj da se promeni ishod rata neće doneti ništa dobro.

Crvena armija ušla je u Jugoslaviju 1944. godine, a partizani i druge brojne gerilske grupe koje su se borile protiv nacista, stale rame uz rame sa sovjetskom vojskom.

AMERIKA PRVO SEBI DA UVEDE SANKCIJE ZBOG ZLOČINA NAD JUGOSLAVIJOM I IRAKOM! Zaharova: Treba da odgovaraju za milione ubijenih i osakaćenih širom sveta!

To objašnjava zbog čega Rusi i Srbi slave Dan pobede zajedno. U stvarnosti, Srbi i Rusi su pobednici. Oni koji slave Dan Evrope ustvari slave predaju, jer su izgubili.