24.02.2022.

07:00

Foto:

Planeta

OBRAČUN RUSA I AMERA! SVI SU OVO ČEKALI U UKRAJINI, ALI... Ruski avioni raketirali odred američkih plaćenika, uništeni su bez milosti...

Kako je postalo poznato, odred militanata i američkih plaćenika, koji su, kako je ranije navedeno, bili u Siriji, nameravao je da izvrši seriju sabotaža na objektima koje kontrolišu sirijska vojska i proiranske formacije.

Kao rezultat otkrića militanata i plaćenika, oni su pogođeni raketom od strane ruskih trupa.

Na predstavljenom video snimku možete videti kako ruski dron nadgleda odred militanata. Nakon što je doneta odluka da se teroristi eliminišu, oni su napadnuti avionima Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije.

TRAMP: PUTIN JE GENIJE! Gledao sam kako pred celim svetom PROGLAŠAVA LUGANSK I DONJECK za suverene države i neće mu dlaka s glave... TO JE PREDIVNO!

Prema Telegram kanalu američki plaćenici nameravali su da učestvuju u napadu na aerodrom Baktal.

Ruska vojska je 22. februara, tokom izviđačkih i tragačnih aktivnosti u provinciji Deir Zor, otkrila mobilnu grupu militanata koju su obučavale i naoružale Sjedinjene Države u bazi At-Tanf u blizini jordanske granice.

"Toyota hilux" sa karakteristiinom pustinjskom kamuflažom odvezla se autoputem T-3 do aerodroma Baktal, verovatno nameravajući da napadne i sakrije se u pustinji.

NEMCI CELA DVA DANA "PUCALI" NA PUTINA, PA...! Berlin odbio da sledi SAD, Severni tok 2 nije zaustavljen, samo je odložena njegova sertifikacija, BIZNIS NE SME DA TRPI...

Nakon što su teroristi otkriveni, ruske Vazdušno-kosmičke snage uništile su kamione vazdušnim udarom, rekao je izvor koji je obezbedio snimak.