13.03.2022.

19:53

Foto: Tanjug/Pixabay/fotomontaža

Planeta

KIJEV TVRDI, U TOKU JE OPKOLJAVANJE RUSKIH SNAGA U MARIUPOLJU! MOSKVA JASNA, NOVA RUNDA PREGOVORA U PONEDELJAK! Šta je istina, ima li iko prave informacije?!

On je, reagujući na izjavu Alekseja Arestoviča, savetnika ukrajinskog predsednika koji je rekao da se pregovori izmneđu Rusije i Ukrajine upravo odvijaju, naveo da se pregovori sada ne održavaju, već su planirani za ponedeljak

- Ne. Pregovori su planirani za sutra", rekao je Peskov agenciji RIA Novosti - odgovarajući na pitanje o tome da li su pregovori između dve strane u toku.

ZAPAD OTEO RUSIMA POLOVINU ZLATNIH I DEVIZNIH REZERVI, MOŽE LI RUSIJA TO PREŽIVETI?! Moskva tvrdi da MOŽE, odgovor je već aktiviran..

Savetnik ukrajinskog predsednika Arestovič rekao je ranije da Ukrajina i Rusija danas vode aktivne pregovore, kao i da je situacija oko opkoljenog grada Mariupolja u posebnom fokusu ukrajinskih vlasti.

- Razgovori se trenutno nastavljaju - preneo je ranije Rojters izjavu Arestoviča na nacionalnoj televiziji.

VAŠINGTON PRETI KINI, NE SMETE POMOĆI RUSIJI NI NA KOJI NAČIN, U SUPROTNOM... Peking odgovara da će zaštiti i svoje kompanije i ljude...

Arestovič je, između ostalog, rekao i da Ukrajina ima dovoljno trupa raspoređenih u Mariupolju da spreči zauzimanje tog grada, tako što će, kako je poručio, opkoliti ruske snage.