14.02.2023.

12:21

Foto: AP/Photo

Planeta

"RATNI ČIN!" TRAMPOV SIN OBJAVIO ŠOKANTNU FOTOGRAFIJU I RAZMONTIRAO BOMBASTIČNI "PROJEKAT NLO"! Nije jedini, prozivke i optužbe se nižu, ovo postaje problem, Bela kuća pribijena uza zid...


„Evo finog sjajnog predmeta da vas odvrati od činjenice da smo, izgleda, počinili ratni čin protiv Rusije“, navodi se u objavi.

Tramp Mlađi je objavu propratio slikom na kojoj se vidi veliki ružičasti slon na naduvavanje sa natpisom „Sjedinjene Države su raznele ‘Severni tok’“ i žena okrenuta leđima slonu koja gleda ka polici sa namirnicama sa natpisom „NLO“.

Podsetimo, američki novinar Simur Herš je ranije objavio tekst o svojoj istrazi eksplozija na gasnim magistralama „Severnog toka“. U članku Herš navodi da su američki ronioci tokom vojnih vežbi NATO-a „Baltops“ na leto 2022. godine pod cevovode „Severnog toka“ postavili eksploziv, koji su tri meseca kasnije aktivirali Norvežani.

Pentagon i Bela kuća su saopštili da SAD nemaju veze s tim, a Stejt department je pozvao da se veruje stavu Amerike.

Takođe, šef Američke komande vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) za sever, general Glen Van Herk, izjavio je, posle niza obaranja neidentifikovanih objekata, da se ne isključuje mogućnost i da su u pitanju vanzemaljci ili da postoji neko drugo objašnjenje.

Portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer je u međuvremenu izjavila da ti objekti nemaju veze sa vanzemaljcima.