Autor: Informer.rs

27.10.2024.

21:04

Foto: Foto: EPA Images

Planeta

Evo šta morate da uradite da biste prišli Trampu! Reporterka Informera otkriva detalje bezbedonosne provere! (VIDEO)

Ona navodi da je neophodno čekati po nekoliko sati i proći brojne provere kako bi moglo da se uđe u zgradu gde će republikanski predsednički kandidat govoriti.

Bezbednosna situacija i kontrola su na najvišem mogućem nivou. Meni je trebalo gotovo 30 minuta samo da dođem do određenog dela gde je izvršena kontrola za medije, a skoro čitav sat mi je trebalo da uđem u ovu zonu gde se nalazim s velikim brojem kolega iz celog sveta  - kazala je Veskov. 

Ona otkriva da je po nekoliko sati potrebno da se uđe u samu zgradu gde će Donald Tramp održati govor.

- Prolazimo po nekoliko provera, što je negde i očekivano s obzirom na to da je prethodnih nekoliko meseci bilo pokušaja atentata. Neke stvari su zabranjene za unošenje, a neke koje bi možda trebalo da budu - nisu. Ono što je sigurno je da niko ne može da uđe ukoliko nije proveren i ukoliko bezbednosne strukture nisu u potpunosti sigurne da osoba koju su pustili nije potencijalna pretnja - priča reporterka Informera.

Podsetimo, reporterka Informer TV Andrea Veskov biće u SAD do okončanja predstojećih izbora 5. novembra, a sva dešavanja ćete moći da pratite na našem portalu, kao i televiziji.