Autor: Informer.rs

27.10.2024.

20:52

Foto: Peđa Milosavljević

Politika

Ponoš klečao pred ambasadorima da ga postave za načelnika Generalštaba! Vučević: Nismo zaboravili kako se u njegovo vreme formirala vlast

Premijer Vučević mu je kratko, ali jasno odgovorio: 

- Zdravko Ponoš, čuveni poltron i beskičmenjak bukvalno je klečao pred ambasadorima, zna on i kojim, da ga postave za načelnika Generalštaba, jer u “njegovo vreme” vlast se formirala po diktatu ambasadora i tajkuna, i to nismo zaboravili. Dug je spisak onih kojima je Ponoš bio kućni ljubimac. Zato je bolje da ćuti - napisao je Vučević.

Informer

 

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić svečano je u petak dočekao ispred Palate Srbija predsednicu Evropske komisije Ursulu fon der Lajen, koja je  doputovala u dvodnevnu radnu posetu Srbiji. Doček je organizovan uz najviše državne počasti, intoniranje himni Srbije i EU, crveni tepih, gardu Vojske Srbije i počasne plotune. Dočeku su prisustvovali i ministri Marko Đurić i Tanja Miščević.

Informer

 

Usledio je tet-a-tet razgovor Vučića i Fon der Lajen, nakon čega su održani plenarni razgovori delegacija Republike Srbije i Evropske unije koje su predvodili Vučić i Fon der Lajen, a zatim su usledile njihove izjave za medije.