• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2024

17:31

Ponošu, pobrkao si babe i žabe! Tvrdiš da su Brkićeve laži o Vučićevoj porodici istina, i još lažeš da neko proganja Stefanovića (VIDEO)

Shutterstock/ATA images

Politika

Ponošu, pobrkao si babe i žabe! Tvrdiš da su Brkićeve laži o Vučićevoj porodici istina, i još lažeš da neko proganja Stefanovića (VIDEO)

Podeli vest

NATO general Zdravko Ponoš strastveno je odbranio stavove ideologa opozicije i vlasnik medija "Tabloid" koji služi isključivo za napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića Milovana Brkića.

Naime, Brkić je vređao i iznosio gnusne laži na račun porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a Zdravko Ponoš je za sve iznesene poremećene uvrede rekao da je to istina!

Na sve to, Ponoš je istakao da "vlast novinaru proganja porodicu", a niko nikada nije ni pomenuo porodicu Brkića. Što nije slučaj kada oni vređaju porodicu predsednika Vučića, jer upravo on zajedno sa Brkićem rešeta tuđu majku! 

- Za izrečenu neistinu vlast, kao i građani, mogla bi da se obrati institucijama, ali ova vlast ima dva problema. Prvi je taj što je uništila institucije, pa nema kome da se obrati, a druga je to što ona nema problem sa izrečenom neistinom, nego sa istinom, pa pribegava pritisku, pretnjama, ucenama, i to je ono što rade Ljubi Stefanoviću, vlasniku Slavija info-a - rekao je Ponoš i dodao:

- Najjadnije je to što su krenuli da mu proganjaju porodicu. To ne rade ni kriminalci od formata, i oni imaju neki kodeks šta sme šta ne sme da se radi i oni ne diraju porodice. To radi ova vlast! 

Pogledajte video i uverite se sami:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija