28.10.2024.

18:46

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Žele da se dočepaju vlasti i novca! Glišić u emisiji "Bez garda": Sramno je što se niko nije oglasio i zaštitio Informer! (VIDEO)

Glišić je prokomentarisao ponašanje opozicije, koje iz dana u dan ime sve manje podrške građana, a što je manje podrške, oni su sve prostiji, vulgarniji i agresivniji.

Informer

 

- Oni su imali takav talenat da vas preveslaju, da nešto namerno ne urade. Vode se politikom da lažu ljude da neće ništa da urade, nego kažu biće od izbora do izbora - naveo je Glišić i dodao:

Informer

 

- To što pojedini opozicionari prete, pominju decu, vređate nečiju porodicu, majku, to dosta govori o njemu. Onaj ko nema poštovanje prema porodici, nema poštovanje ni za koga.

Glišić se osvrnuo i na pretnje lažnog ekologa Aleksandra Jovanovića Ćute koji je nedavno pretio glavnom i odgovornom uredniku Draganu J. Vučićeviću i zaposlenima Informera.

- Ljudi kada nešto ne kažu ili prećute, dovoljno govori o tome što misle. Ta novinarka udurženja više nemaju nikakav legitimitet. Na ovom primeru su izgubili svu vrstu legitimiteta u svom poslu - rekao je Glišić o tome što niko nije reagovao na pretnje Informeru.

Glisić je na početku emisije "Bez garda" rekao da će biti devet projekata za rešenje vodosnabdevanja u Malom Zvorniku i da naveo da je osnovni motiv njegovog dolaska u Mali Zvornik rešavanje pitanja vodosnabdevanja u toj opštini.

Celu emisiju pogledajte u nastavku: