Autor: Informer.rs

08.12.2020.

15:27

Foto:

Sport

OGLASILA SE ZVEZDA! Evo šta se dešava s Kataijem!

Njegova krvna slika nije bila dobra još posle utakmice reprezentacija Srbije i Škotske i u prvi mah je Katai zabrinuo sve oko sebe. On od tog 12. novembra nije odigrao nijednu utakmicu. Posle prvih analiza odbačene su neizlečive bolesti kao mogućnost, a pretpostavka je da jedan od najboljih fudbalera Zvezde ponovo ima trombocitopeniju.

Oglasila se i Crvena zvezda i obradovala navijače sjajnim vestima.

- U cilju sprečavanja daljih dezinformacija u vezi sa zdravljem Aleksandra Kataija, Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da je naš prvotimac dobro i da svi nalazi ukazuju da će tako i ostati - poručili su crveno-beli.

Informer

Aleksandar Katai je jači od bolesti

- Katai privodi kraju niz neophodnih testiranja kojima je podvrgnut posle redovnih reprezentativnih obaveza. Vesti su dobre i na taj način treba posmatrati celu situaciju. Ipak, u želji da se ne stvara netačna slika o njegovom zdravstvenom stanju, a samim tim i produkovanje lažnih informacija, molimo medije i javnost da poštuju njegovu privatnost i uzdrže se od daljih nagađanja, a klub će pravovremeno i tačno objaviti sve neophodne informacije. Aleksandru želimo dobro zdravlje i da ga što pre ponovo vidimo na terenu - navosi se i saopštenju šampiona Srbije.

Bonus video