Autor: Informer.rs

13.03.2021.

16:20

Foto:

Sport

ZVEZDA BEZ KAPITENA DOČEKUJE PARTIZAN! Radonjić i Davidovac saglasni pred DERBI!

- Utakmice Crvene zvezde i Partizana uvek imaju specifičnu težinu, mi smo u žestokom ritmu i uz to, isti ritam nas očekuje i u narednom periodu i nakon utakmice sa Partizanom. Osim specifične težine i Partizan i mi imamo dodatne razloge da damo naš trenutni maksimum. Nemamo kapitena Branka Lazića za utakmicu sa Partizanom, ali ostali igrači zato moraju da budu spremni da daju maksimalan doprinos - rekao je Radonjić uoči utakmice. 

Informer

Podsećamo, Lazić  neće biti u prilici da pomogne timu zbog suspenzije koju je zaradio na utakmici prethodnog kola protiv Splita. Kapiten crveno-belih je napravio nesportski faul pošto je laktom udario Marka Lukovića, a ABA liga odredila je kaznu, te Lazića neće biti na dve naredne utakmice u regionalnom takmičenju. 

Informer

Ipak, bek Zvezde i jedan od nosioca igre crveno-belih u ovoj sezoni Dejan Davidovac ističe da će tim pokazati visok nivo angažovanosti protiv Partizana. 

- Derbi utakmice uvek imaju svoju specifičnost i naboj, dobro se poznajemo jer će nam biti treća utakmica u sezoni. Da ne koristim fraze, zaista nije važna ni trenutna forma, ni trenutne ambicije. Nama je zaista bilo teško u prethodnom periodu, momci koji su bili van ekipe su nam mnogo nedostajali u svakom smislu,a utakmica je bilo baš puno. Polako se kompletiramo,mada nećemo imati kapitena u nedelju na parketu. Hvatamo ritam, i želimo da nastavimo da se podižemo kao tim. Očekujem veliku borbu i naš maksimalan angažman - istakao je Davidovac.