Autor: Informer.rs

17.04.2021.

08:55

Foto:

Sport

KO JE VREĐAO IBRAHIMOVIĆA NA MARAKANI? Zvezdina istraga još nije dala rezultate!

UEFA je  kaznila crveno-bele zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi. Igraće Zvezda dve evropske utakmice bez prisustva navijača i moraće da plati 30.000 evra zbog incidenata na utakmici sa Milanom.

I, dobro su prošli crveno-beli, Zlatan Ibrahimović nije dolivao ulje na vatru, pa je klub sa "Marakane" dobili i blažu kaznu.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela gostovao je u jutarnjem programu K1 televizije, kaže da ne zna ko je vređao Ibrahimovića. 

Ibrahimoviću je dosta dobar momak i osvedočeni prijatelj naše zemlje, mnogih igrača, Novaka Đokovića, koji se uvek lepo izražavao kada je u pitanju Srbija. On nije ovo zaslužio, a niko nije zaslužio ovako nešto, jer fudbal je sport koji spaja i nikome ne ide u prilog da priča takve stvari, jer su one stvarno besmislene - rekao je Mrkela.

Informer

Zlatan Ibrahimović, trpeo sramne uvrede na Marakani

Usledilo je pitanje kako je uopšte moglo da se desi da neko vređa Ibrahimovića na ovom meču, gde nije smelo da bude publike.

- Dobro, pitanje je ko je to uradio. Na ovim utakmicama dozvoljeno je prusustvo nekih ljudi. Dozvoljeno je da budu novinari i da bude po pedesetak ljudi i sa obe strane i iz Zvezde i iz Milana, tako da je pitanje ko je to uradio - rekao je Mrkela i potvrdio da nije poznato ko je to uradio. 

- Ne, ne - potvrdio je Mrkela.

Iz Crvene zvezde su posle skandala poručili da će pronaći pojedince koji su vređali Zlatana i  insistirati da snose posledice, ali izgleda da istraga još nije dala rezultate.