• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2021

09:47

BRUKA I SRAMOTA! Prostačke uvrede, na Marakani vređali Ibrahimovića!  /VIDEO/

Fudbal

BRUKA I SRAMOTA! Prostačke uvrede, na Marakani vređali Ibrahimovića! /VIDEO/

Podeli vest

Sramota! Zlatan Ibrahimović nije igrao protv Crvene zvezde na Marakani (2:2) u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope, ali se našao na udaru prostačina

Srpski šampion izbegao je poraz pogotkom Milana Pavkova golom u 94. minutu meča.  Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović našao se na meti pojedinaca, koji su sramno vređali asa "rosonera". 

Zlatan, inače veliki prijatelj Dejana Stankovića, trenera Zvezde, ali i Siniše Mihajlovića, legende crveno-belih i trenera Bolonje, meč je presedeo na tribinama.

Sramno je što je u Beogradu morao da sluša i trpi provokacije iz lože od strane neodgovornih pojedinaca, gostiju Crvene zvezde.

Jedan od takvih "navijača" istakao se uličarskim rečnikom, pošto je sočnim psovkama "počastio" fudbalera Milana, Šveđanina poreklom iz Bosne i Hercegovine.

- P...o jedna, balijo jedan smrdljivi, j... te u usta - sramne uvrede je morao da sluša Ibrahimović .

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 3 godine

SRAMOTA JE DA ZVEZDA TAKVE BEDNIKE UOPŠTE PUŠTA U LOŽU. TREBALO JE DA GA ODMAH NAJURE I IZVINU SE ČOVEKU.

MILOS RANKOVIC

pre 3 godine

NIJE TREBALO TAKO,COVEK JE POMOGAO DA SE OBNOVE STANOVI U OBRENOVCU,NIJE IBRA TOLIKO LOS ALI POGLEDAJTE KAKO SE ON PONASA,SVAKO KOJE BIO NA UTAKMICI JE SVASTA PRICAO,SVE JE TO ANDRENALIN I ZELJA ZA POBEDOM

Delija

pre 3 godine

Prostacima ne oskudevamo.Zabrinjavaju"istomišljenici"koji ćute!!!

NEBOJŠA

pre 3 godine

ТА ЋЕ СМРАДИНА,АКО ДРАСТИЧНО НЕ БУДЕ САНКЦИОНИСАНА,ПРВЕНСТВЕНО ОД САМЕ ЗВЕЗДЕ,ПОНИШТИТИ СВЕ ПОЗИТИВНО ПШТО ЈЕ ЗВЕЗДА УРАДИЛА У ПОСЛЕДЊИХ 5 ГОДИНА.ИСТЕРАТИ ГА ДОЖИВОТНО СА МАРАКАНЕ И ЈАВНО МУ ОБЈАВИТИ ИМЕ !!

Alex

pre 3 godine

ko je ovom PAICJENTU uopste dozvolio da napusti kliniku za psihijatriju???

Slobodan

pre 3 godine

Nije teško otkriti ko je taj idiot.Potrudite se gospodo i skinite ljagu sa imena Crvene zvezde.

Ena

pre 3 godine

Mene je sramota njegove nesvijesti.Za ovo treba zatvor .Zasto da jedna mizerna osoba baca ljagu na grad ,drzavu i narod.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija