Autor: Informer.rs

12.08.2021.

12:51

Foto: Starsportphoto

Sport

PRIČA SE DA ĆE MRKELA NAPUSTITI ZVEZDU! Oglasili se iz LJUTICE BOGDANA!

Crvena zvezda sprema za duele sa Klužom za mesto u Ligi Evrope, ali krenule su spekulacije o statusu Mitra Mrkele.

Sportski direktor Fudbalskog kluba Crvene zvezde Mitar Mrkela povezivao se sa napuštanjem svoje aktuelne pozicije u prvaku zemlje usled lošeg početka sezone. Nema sumnje da su neki promašaji prilikom sklapanja igračkog kadra iznervirali navijače, posebno posle eliminacije od Šerifa iz Tiraspolja u kvalifikacijama za Ligu šampione!

Informer

 

Dva dana posle eliminacije pojedini mediji preneli su da je Mrkela pred odlaskom iz kluba! Sa stadiona "Rajko Mitić" je za B92.net rečeno da takvi navodi nisu tačni i da se uopšte nije razgovaralo o njegovoj smeni!

U Zvezdu su tokom leta stigli dfanzivac Aleksandar Dragović, vezista Nenad Krstičić i napadač Loi Dioni... Nisu pomogli! Mrkeli se prebacuje i odgovornost za brojne transfer promašaje iz prethodnih sezona, pre svega zbog skupo plaćenih stranaca koji nisu ispunili očekivanja...

Informer

 

Za sada niko ne odlazi sa svoje funkcije u najtrofejijem srpskom klubu! Podsetimo i Zvezdan Terzić se oglasio nakon što je Crvena zvezda podbacila!

Informer

 

-  Razočaran sam. I kao navijač i kao direktor. Odigrali smo ispod svakog nivoa, nedopustivo je da Crvena zvezda ispadne od Šerifa u dve utakmice. Ovo nije bila realna slika vrednosti našeg tima. Imamo grupu izvanrednih igrača i odličan stručni štab, ali već dugo ne možemo da uhvatimo pravu formu. Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo, jer je ulog bio veliki, a mi nismo bili pravi. Imali smo velike ambicije a nismo bili na visini zadatka. Niko od nas - rekao je Terzić