Autor: Informer.rs

07.12.2022.

15:09

Foto: crvenazvezdafk.com

Sport

USKORO POTPISI NA MARAKANI! Zvezda se punom parom sprema za drugi deo sezone!

Na "Marakanu" je stigao Portugalac Žoze Kosta u oktobru i zaposlen je kao trener analitičar. Radio je u Šahtjoru iz Donjecka, a pre toga u portugalskim klubovima.

Pored njega, klub iz Ljutice Bogdana angažovao je i domaćeg kondicionog trenera Sašu Jankovića, koji je prethodnih sezona radio u Vojvodini iz Novog Sada, a brinuo je i o teniserima, prenosi Kurir. Bio je trener Filipa Krajinovića, a radio je i sa teniserima u Dejvis kup reprezentaciji Srbije. Što se tiče fudbala, ranije je radio sa Miloradom Kosanovićem u Kini, te Slavišom Jokanovićem u Bugarskoj.

Informer

 

Saša Janković će pojačati stručni rad u Crvenoj zvezdi, zajedno sa kolegama Markom Vasiljevićem i Nikolom Todorićem. Završio je Fakultet za fizičku kulturu u Novom Sadu. On treba da zameni Italijana Federika Panončinija koji je otišao iz kluba posle ostavke Dejana Stankovića.

Informer

Što se tiče fudbalera, pomenuti izvor navodi da je Zvezda ozbiljno zainteresovana za napadača francuskog kluba Sent Etijen Žana-Filipa Krasoa (25), a na meti je i Kolumbijac Mateo Kasijera iz Zenita i Rus Vladimir Sičevoj, napadač Orenburga.

Bonus video