Autor: Informer.rs

15.01.2023.

11:58

Foto: Starsportphoto

Sport

SUPERTALENTOVANI FUDBALER NAPUŠTA ZVEZDU! Biser crveno-belih ide na pozajmici

Jovan Mituljikić i njegovog brata blizanac Nikola su budućnost Crvene zvezde. Sjajnim partijama jesenas u Grafičaru privukli su pažnju fudbalske javnosti.

Supertalentovani Jovan u narednih nekoliko meseci igraće u redovima ekipe koja se takmiči u Superligi. Jovan, rođen 2003. godine, jesenas je postigao šest golova u dresu Grafičara, bio je jedan od najboljih fudbalera i pomogao je ekipi da se domogne solidnog drugog mesta u Prvoj ligi Srbije.

Ovo nije prvi put da Zvezda šalje svoje talente put novosadske Mladosti GAT, pošto je prethodnog leta tamo poslala i Andriju Radulovića. Mladi veznjak prethodno je bio alternativa Milanu Rodiću na mestu levog beka.

Informer

Jovan Mituljikić ide na pozajmicu

Vreme je za stepenik više u njegovoj karijeri, odlučili smo da mladog fudbalera pošaljemo na pozajmicu. On će pojačati konkurenciju u ekipi novosadske Mladosti i sigunri smo da će izboriti povratnu kartu za Marakanu, jer je reč o jednom od najperspektivnijih mladih fudbalera u Srbiji -  navodi se u saopštenju kluba.

Jovan je sa Zvezdom bio šampion i u kadetskoj i omladinskoj ligi Srbije, igra na poziciji ofanzivnog vezng fudbalera, ali pokriva i krilne pozicije. Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije i trenutno igra za tim do 21 godine. Njega će u ekipi Mladosti dočekati još jedan igrač koji je tamo na pozajmici iz Zvezde, Ilija Babić.

Bonus video