Autor: Informer.rs

26.09.2023.

16:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Lazić i Davidovac uglas: Jedno je papir, drugo je teren (VIDEO)

Crveno-beli organizovali su dan za medije koji je obavezan za sve učesnike Evrolige, a osim Miloša Teodosića, iz njemu i klubu poznatih razloga, svi ostali su rado pričali sa novinarima.

Tako i Lazić i Davidovac koji nisu baš srećni što se o timu već piše kao o najboljem u istoriji Zvezde.

- Mislim da ćemo kao tim uspeti period adaptacije sa novim igračima na sistem, klub, okruženje, navijače da skratimo na minimum kako bismo što pre ušli u tkamičarski ritam. Nismo od početka sezone bili kompletni, tek pre sedam dana smo se kompletirali i kako vreme bude odmicalo sve ćemo bolje izgledati i nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo sve ciljeve. Vidim da se pominje da je ova ekipa najjača u istoriji, ali sezona još nije počela. Pokazalo se i u našem slučaju i u slučaju drugih klubova da je papir jedno, a teren drugo. Više volim merenje na terenu, nepotrebno je unapred pričati da li smo jaki - rekao je Lazić.

Davidovac dodaje da je tim neuigran, ali da ima vremena da napreduju i budu najbolji kad je najpotrebnije.

- Na papiru ovo je jedna jaka, iskusna ekipa. Tu je dosta igrača sa bogatim karijerama, trofejima, iskustvom... Sa druge strane još uvek se ne poznajemo, trebaće nam vremena, još nije period u kom treba da budemo na vrhuncu forme. Trebaće i meni vremena da se prilagodim na trenera, ali mislim da ću brzo uspeti to da savladam - jasan je Davidovac.