Autor: Informer.rs

29.11.2023.

14:44

Foto: Starsportphoto

Sport

Binić podviknuo: Bahar mora da bude bliži sa igračima

Šampion Srbije je u Bernu poražen od Jang bojsa sa 2:0 u meču odluke, pa su crveno-beli ostali bez šanse da se domognu proleća u Evropi.

- Činjenica je da se igački dižemo, jedini minus ove sezone su izgubljeni bodovi od Jang Bojsa. Nismo imali sreće, moralo je da bude 2:0 posle pet minuta, na kraju bar četiri od onih šest sedam-šansi moralo je da završi u mreži - rekao je za Tanjug Dragića Binić.

Informer

Prokomentarisao je i način na koji Barak Bahar vodi tim. Kaže da mora da bude bliži sa igračima

- Sve razumem i ratno stanje u njegovoj zemlji, ali mora da bude bliži sa igračima. Pa, Ljupko Petrović je izlazio sa nama u grad, ne da bi se provodio, nego na neki način "kontrolisao". Nije u redu ni uvođenje Kataija i Kange u finišu, kod mene to ne bi moglo - zaključio je Binić i dodao da bi bilo dobro da u derbiju igra što više domaćih igrača jer "bolje osećaju važnost utakmice od stranaca".

Informer

Nemam dilemu da smo bolji od njih, dali su nam dva gola bez šanse, utakmica me podsetila na naš duel protiv Grashopersa u Beogradu kada lopta nije htela u gol, naglasio je član Zvezdine šampionske generacije iz Barija.

- Mi sad moramo da se konsolidujemo, pobeda u derbiju je pod obavezno, zbog samopouzdanja igrača, ali i navijača. Najlakše je kritikovati - smatra Binić.