Autor: Informer.rs

13.12.2023.

07:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Neviđen potez kladionica na dan Zvezdine utakmice sa Sitijem!

Pokušaće crveno-beli časno da se oproste od elite. Ovo je poslednji meč Zvezde u Evropi ove sezone, jer posle poraza od Jang bojsa (2:0), više nemaju nikakve šanse da se domognu mesta u plej-ofu Lige Evrope, kao ni u nastavku elitnog takmičenja.

Što se tiče Sitija, davno je obezbedio prvo mesto u grupi i narednu fazu takmičenja, a u Beogradu će igrati bez Erlinga Holanda, Kevina de Brujnea i Žeremija Dokua. Biće delimično oslabljeni, pa bi Zvezda mogla da napravi iznenađenje. Toga si svesne i kladionice, pa "padaju" kvote na šampiona Srbije. Ako pitate bukmejkere, šanse Zvezdi drastično rastu. 

Trenutna kvota na da utakmice na pobedu Zvezde je sedam, što je pad sa početnih 10, kvota na remi je 5,75, a na Siti 1,45, dok je prvo bila 1,22.

Trener Barak Bahar ne krije da bi voleo da pobedi i da u velikom stilu završi ovu grupnu fazu.

- Želim da završim dobro ovu grupnu fazu i to ćemo pokušati da uradimo. Znam da su oslabljeni. Neće tu biti ceo tim, ali i dalje ima najbolje igrače na svetu. Moramo da se pripremimo dobro, čeka nas teška utakmica, hoćemo da probamo da dobijemo - poručio je Bahar.