• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2023

16:25

Barak: Pobedićemo Siti i lepo se oprostiti od Lige šampiona

Informer

Crvena zvezda

Barak: Pobedićemo Siti i lepo se oprostiti od Lige šampiona

Podeli vest

Hoćemo da pobedimo Mančester siti i tako u velikom stilu završimo učešće u Ligi šampiona, kaže trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar pred meč sa Mančester sitijem, koji će sutra od 18.45 biti odigran na "Marakani".

Srpski šampion nema više šanse da se plasira u nokaut fazu bilo kog evropskog takmičenja, tako da je ovo utakmica za utiske i za publiku, koja se raduje da vidi aktuelnog evropskog šampiona. Trener Barak Bahar ne krije da bi voleo da pobedi i da u velikom stilu završi ovu grupnu fazu.

- Imali smo velika očekivanja od grupne faze, ali rezultati su ostali. Ne želim da poredim ovo sa Haifom. Želim da završim dobro ovu grupnu fazu i to ćemo pokušati da uradimo sutra. Znam da su oslabljeni. Neće tu biti ceo tim, ali i dalje ima najbolje igrače na svetu. Moramo da se pripremimo dobro, čeka nas teška utakmica, hoćemo da probamo da dobijemo - poručio je Bahar.

Foto: Informer

 

On ističe da je Crvena zvezda dobro igrala u svim mečevima elitnog takmičenja, ali nije osvajala bodove. Ovaj put želi i dobru igru i bodove. 

- Imaćemo veće šanse ovde nego u Mančesteru. Do sada smo svuda igrali dobro, i u Mančesteru i u Bernu, ali nismo osvajali bodove. Sad je plan da odigramo dobro i da uzmemo bodove - kaže Izraelac. 

On nije želeo da otkriva u kojem sastavu i kojoj formaciji će sutra veče Zvezda izaći pred Siti.

- Ne mogu sada da otkrivam u kakvoj ću formaciji izaći niti znam kako će Gvardiola igrati. Videćete sutra. Važno je da imamo mirnoću u završnoj trećini i da imamo dobru odbranu. Osećam da smo bolji u odbrani nego ranije. To je jako važno za nas. Moraćemo svi zajedno i da se branimo i da napadamo i da stvaramo šanse kao što smo do sada radili - objašnjava Bahar.

Bahar ima gosta iz zarobljeništva

Dečak Ejtan Alomi, kojeg je Hamas držao 52 dana zarobljenog biće gost sutra na utakmici, poručio je Barak Bahar.

- Sutra ću imati vrlo važnog gosta Ejtana Alomija, koji je bio kidnapovan 52 dana od strane Hamasa. On je oslobođen i biće ovde sa majkom i sestrom, ali ne i sa ocem, jer mu je otac i dalje zarobljen. Ejtan je veliki navijač Mančester sitija i dogovorili smo se da sutra nećemo gledati rezultat. Naravno, očekujemo veliki spektakl - ispričao je Bahar.

Posebno se Bahar uzda u pune tribine, pošto nikom nije lako da gostuje na "Marakani".

- Naši navijači uvek navijaju najbolje što je to moguće. I u Bernu i u Lajpcigu i u Mančesteru smo se osećali kao kod kuće. Očekujem pun stadion i da nam pomognu da pobedimo - zaključio je Bahar.

Kad je bila utakmica u Mančesteru, Gvardiola je vodio Bahara na vidno. Ovaj put je Izraelac upitan hoće li uzvratiti gostoprimstvo. 

- Sad je vreme da se skoncentrišemo na utakmicu, a o tome hoću li voditi Gvardiolu na vino, pričaćemo posle utakmice - našalio se Bahar.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zvezda može da iznenadi Siti, pobeda - melem na ranu!
Fudbal

Zvezda može da iznenadi Siti, pobeda - melem na ranu!

Meč sa Mančester sitijem u poslednjem 6. kolu Lige šampiona grupe G (sreda, 18.45, RTS 1) nema rezultatski značaj, ali Crvena zvezda ima šansu da odigra dobru utakmicu i bar malo popravi utisak, kažu Dule Savić i Milovan Rajevac, iskusni srpski trener.

12.12.2023

15:00

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija