25.05.2024.

22:05

Foto: ATA Images

Sport

Emotivni Dragović: Uvek ću navijati za Zvezdu! Delije, hvala vam!

Izabranici Vladana Milojevića u poslednjem kolu Superlige Srbije pobedili su Čukarički sa 4:1, a meč je obeležio emitovan oproštaj Dragovića, koji je posle tri sezone napustio "Marakanu". 

Informer

 

Dragović je posle dodele pehara otišao do severne tribine, gde su bile najvatrenije pristalice "delije" i obratio im se, a sada je otkrio i šta im je rekao.

- Zahvalio sam im se za ove tri godine, iako nije uvek bilo lako. Ja sam uvek govorio da su oni nama 12 igrač. I želim i njima i igračima i stručnom štabu sve najbolje sledeće sezone i da uđu u Ligu šampiona - poručio je Dragović posle oproštaja. 

Informer

Informer

 

Austrijski štoper priznaje da nije bilo lako doneti odluku da napusti crveno-bele posle tri sezone. 

- Jeste bilo teško, mislim da svi znaju koliko volim i navijam za Zvezdu. Uvek mi je bio san da igram za Zvezdu i hvala Bogu da sam imao priliku da igram ovde tri godine, ali nažalost došao je taj trenutak da sam morao da se oprostim. Ipak, ja ću dok sam živ uvek navijati za Zvezdu - jasan je kapiten Zvezde. 

Informer

 

Dragović je na kraju pomenuo i svog naslednika. 

- On se rodio ovde u Beogradu. On mi je sve, ja sam jako ponosan, što će kada jednog dana bude odrastao moći da gleda slike sa ove proslave - poručio je iskusni defanzivac.