• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

25.05.2024

20:26

Da se naježiš! Cela "Marakana" na nogama! Kapiten Dragović ispraćen ovacijama! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Da se naježiš! Cela "Marakana" na nogama! Kapiten Dragović ispraćen ovacijama! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Austrijski fudbaler Aleksandar Dragović odgirao je svoj poslednji meč za Crvenu zvezdu.

Kapiten crveno-belih je dan uoči utakmice sa Čukaričkim u poslednjem kolu Superlige Srbije, najavio da napušta "Marakanu" posle tri sezone. Duel sa "brđanima" tako je bio oproštajni za iskusnog štopera, koji je odlučio da se vrati u austrijski Beč, u kojem je i ponikao. 

Foto: Starsportphoto

 

Dragović je počeo večerašnji duel sa Čukaričkim, a onda je u 59. minutu trener Vladan Milojević odlučio da ga zameni. U trenucima kada je stameni kapiten crveno-belih krenuo da napušta teren "Marakane" usledila je dirljiva scena. Ceo stadion je ustao i ovacijama i apaluzima pozdravio Dragovića. 

Austrijanac srpskog porekla pozdravio i izgrlio sa svim saigračima na terenu, a potom i sa celokupnim stručnim štabom. 

Foto: Starsportphoto

 

Dragović je na "Marakanu" stigao 2021. godine iz Bajer Leverkuzena kao slobodan igrač. On je tokom prethodne tri sezone za crveno-bele odigrao 135 utakmica i postigao sedam golova uz tri asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija