21.07.2024.

05:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Navijači Zvezde strahuju posle 4:0: Samo da on ne ode...

Crveno-beli su postigli četiri gola, a mogli još toliko. Dvostruki strelac za šampiona bio je Šerif Ndijaje, jednom se upisao Aleksandar Katai, a gol je dao i novajlija u ekipi Bruno Duarte, novi ljubimac navijača.

Novajlija u eliti nije imao šansu protiv raspoloženih pulena trenera Vladana Milojevića, koji su na savršen način počeli odbranu titule. Šampion je sa pola gasa upisao rutinsku pobedu, nije moglo lakše na startu nove sezone. Vladan Milojević nije krio oduševljenje posle ubedljivog trijumfa.

- Čestitke mojim momcima i publici koja je došla u ovolikom broju. Obradovala nas je kiša, ovih dana je bilo sparno, mislim da je vreme uticalo na to da igrači pruže bolju partiju. Zadovoljan sam onim što smo pokazali, imamo dobar roster i potrebno je da sve polako uvedemo u sistem. Naravno, čestitam i Jedinstvu, oni su dobar tim, znaju kako žele da igraju. Nije bilo lako, teške su noge, ali su momci odradili sve što smo tražili - rekao je Milojević. 

In Bom Hvang je posebno oduševio navijače, koji doduše i dalje strahuju da bi do kraja prelaznog roka mogao da napusti "Marakanu".

"Kvalitetniji igrač nije igrao u Srbiji", napisao je jedan navijač na društvenoj mreži "X".
 

"Samo Hvang da ostane. Ništa drugo ne tražim".

I Šerif je navijače ostavio bez teksta tokom meča sa Jedinstvom, mada ih je malo i nervirao.

"Šerif daje najteže golove ali promašuje najlakše".

"Delije" imaju velika očekivanja od novajlije Bruna Duartea, novog napadača. Dao je gol pri prvom kontaktu sa loptom. On je ušao u igru protiv Jedistva u 68. minutu i nakon samo 52 sekunde provedene na terenu postigao pogodak. Brazilac je tako oborio rekord Filipa Kasalice, koji se 2012. godine na utakmici protiv Smedereva posle samo 73 sekunde upisao u listu strelaca. 

"Bruno Duarte mogao bih da bude novi Ugo Vijeira".

Bilo je u kritika posle 4:0.