20.10.2024.

10:22

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda opet ponižena i prežaljena pred Ligu šampiona

U prva dva kola Lige šampiona Monako je osvojio  četiri boda, pobedio je Barselonu kod kuće sa 2:1, dok je 2:2 odigrao sa Dinamom u Zagrebu. S druge strane, crveno-beli nemaju nijedan bod, jer su poraženi od Intera (4:0) i Benfike (2:1) na "Marakani". 

Kladionice ne veruju u Zvezdu

Kladionice ne veruju da crveno-beli mogu do prvih bodova. Pred utakmicu u utorak u Kneževini kvota je pobedu Zvezde je čak osam, dok je na Monako 1,4, dok je na nerešen ishod 5,4. 

Informer

Takođe, možete da se kladite i ko bi mogao da postigne prvi gol na utakmici, a na Aleksandra Kataija je kvota 11, dok je 13 na Nemanju Radonjića, koliko je i na Šerifa Ndijajea i Duartea. Kvota na Kataija je četiri da će bilo kod u meču zatresti mrežu, a na Radonjića 5,2.

Da će Monako da dobije prvi deo meča i da slavi na kraju koeficijent je 2,05, a na Zvezdu 14, dok je na eventulani preokret - da Monako dobio prvih 45 minuta, a šampion Srbije meč kvota je 67. Što se tiče broja golova najmanja kvota je na tri gola na meču - četiri, koeficijent 4,33 je da će biti postignuta dva gola, a pet na goleadu od četiti pogotka. 

Informer

Podsećamo, Monako je uoči duela sa crveno-belima odigrao 0:0 kod kuće sa Lilom, ali i pored toga deli prvo mesto na tabeli Lige 1 sa Pari Sen Žermenom. Pred okršaj u eliti Zvezda je razmontirala Radnički iz Niša sa 5:1.

Monako je posle dva kola sa četiri boda na 14. mestu na tabelu Lige šampiona, dok je Zvezde bez boda na 33. poziciji.