Autor: Informer.rs

11.04.2019.

18:57

Foto:

Sport

SUPERLIGA PRATI SVETSKE TRENDOVE! Eksperti, vreme je da se dokažete, stigao je Fantazi!

Najpopularnija igrica ove vrste svakako je Fantazi Premijer lige koja je na jednom mestu okupila milione fudbalskih zaljubljenika. Po tom principu fukncionisaće i superligaška verzija ove igrice.

POZIV NA MEČ ODLUKE! Zvezdi je potrebna pomoć navijača!

Kako je saopšteno na sajtu Zajednice, od danas će svi ljubitelji fudbala u našoj zemlji, a naročito ljubitelji fantazija, moći da uživaju u novoj verziji globalno popularne igre vezanoj za Super ligu Srbije. Radi se o pilot verziji koja će obuhvatiti finiš aktuelne sezone i predstavlčjati pripremu za predstojeću sezonu 2019/20. koja će moći da se igra od samog starta i tokom koje ćete svi biti u prilici da pokažete svoje poznavanje srpskog fudbala.

Nema velike mudrosti, igra se kao i svak druga fantazi igrica. Svi oni koji sa velikim interesovanjem prate naš elitni rang mogu odabrati svoj tim, birajući aktuelne igrače koji nastupaju u šesnaest superligaških timova, a u odnosu na slične igre vezane za druga fudbalska takmičenja kreatori su pripremili i neke novitete koji će učiniti takmičenje još zanimljivijim.

BUNDESLIGAŠI SPREMILI DŽAKOVE PARA! Zvezda ostaje bez talentovanog napadača?

Pravila takmičenja, kao i pilot verziju igre, možete pogledati OVDE.

Tagovi: