• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2019

18:14

POZIV NA MEČ ODLUKE! Zvezdi je potrebna pomoć navijača!

Crvena zvezda

POZIV NA MEČ ODLUKE! Zvezdi je potrebna pomoć navijača!

Podeli vest

Na Marakani se trenira punom parom, jer se za samo dva dana igra derbi plej-ofa na "Marakani". Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće na svom terenu ekipu Radničkog u subotu, 13. aprila, od 18 sati

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković izjavio je da njegova ekipa pokazala da može da se nosi s pritiskom jer je ne čeka lak posao protiv Radničkog.

BUNDESLIGAŠI SPREMILI DŽAKOVE PARA! Zvezda ostaje bez talentovanog napadača?

- Treniramo i pripremamo se za ovu utakmicu naporno, kao što smo to radili i za svaku drugu do sada. Mnogo puta smo tokom sezone pokazali da znamo da se nosimo sa pritiskom i sa gustim rasporedom. Naravno, sada svi pričaju o utakmici sa Radničkim, dodeljuju joj epitet odlučujuće, glavana je tema svuda, ali mi ne obraćamo mnogo pažnje na to. Fokusirani smo na rad, koncentrišemo se kako bismo bili što spremniji za meč, jer znamo da nas ne čeka lak posao - rekao je Filip Stojković i dodao:


- Radnički je sa razlogom drugoplasirana ekipa Superlige, ima dobar tim i beleže odlične rezultate tokom cele sezone. Zato verujem da nas čeka prava borba na terenu i da će svi ljubitelji fudbala uživati u lepoj predstavi - dodaje bek šampiona Srbije.

Četvrti put od kada se Superliga Srbije igra po ovom sistemu takmičenja, Crvena zvezda zauzima prvo mesto na startu plej-ofa.

Foto: Starsportphoto

- To pokazuje kontinuitet odličnog rada u našem klubu. I ova ekipa ima sjajne rezultate iza sebe i sada treba tako da nastavimo. Imamo prednost u odnosu na Radnički, ali je ipak vrlo važno kako ćemo startovati protiv glavnog konkurenta za titulu. Mnogo puta smo isticali tokom sezone da se borimo za duplu krunu. Sada smo ušli u ciljnu ravninu, ovde nema prostora za greške, tako da dajemo sve od sebe da se pokažemo u što boljem svetlu na svakoj utakmici do kraja sezone - kaže reprezentativac Crne Gore.

"PLJUNUO BIH PO SEBI KADA BIH PREUZEO PARTIZAN"! Lalatović otkrio šta će uraditi ako pobedi Zvezdu!

Fudbaleri Zvezde na vrlo originalan način pozvali su navijače da ih podrže u subotu. Četvorica prvotimaca Savić, Stojković, Gobeljić i Čaušić prikupili su sav potreban materijal i sami napravili transparent sa jasnom porukom – svi na Marakanu!

- Mnogo puta smo isticali koliko nam znači naš 12. igrač na tribinama, pa smo rešili da ovog puta to na delu i pokažemo. Neopisivu snagu nam daje pesma naših navijača, koji su zaista najbolji na svetu. Pesma ne prestaje ni u jednom trenutku utakmice, to su aplauzi kada za svaki dobar potez, osećamo da zvezdaši cene svaki naš trud i napor koji ulažemo. Svi ste svedoci da na svakoj našoj utakmici imamo fenomenalne koreografije i neopisivu podršku. Zato smo sada mi napravili transparent i tako pozvali navijače da nas podrže i u subotu. Vrlo je važan trenutak, znači nam podrška, zato se vidimo u subotu na Marakani – poručio je Stojković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija