Autor: Informer.rs

03.04.2022.

12:19

Foto: Starsportphoto

Sport

SRAMNO, BRAZILCI OTPISALI SRBIJU! Evo kako će Orlovi proći na Mundijalu!

Selekcija Srbije je na žrebu dobila rivale, u grupnoj fazi takmičenja čekaju je okršaju sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Selektor brazilske reprezentacije Tite kaže da grupa G nije grupa smrti.

- Pričamo o selekcijama koje su eliminisale Italiju i Portugaliju, Švajcarskoj i Srbiji. Tu je i Kamerun kao jedna od najboljih afričkih selekcija. Moramo da napredujemo, da se konsolidujemo i radimo naporno da bi im izašli na crtu kako valja. Ni smrti ni života, svaki protivnik je težak na svoj način. Portugalija ima grupu sa Urugvajem, Južnom Korejom i Ganom - kazao je posle žreba Tite.

Inače, komentator i novinari SportTv-a na portalu globo.com analizirali su sve protivnike i glasali za one koji prolaze grupu i dolaze do finala. Nama je naravno zanimljiva naša G grupa. Na pitanje komentatora da se odluče, dvoje novinara je glasalo za Brazil i Švajcarsku, dok je jedan dao glas Brazilu i Srbiji. Tako su Orlovi, na osnovu analize Brazilaca, završili takmičenje već posle grupne faze, baš kao i 2018. godine. Na našim igračima je da ih demantuju, možda baš u duelu sa Nejmarom i društvom.

Informer

 

Po njihovom mišljenju, Brazil kao prvoplasirana ekipa otišao u nokaut fauzu, gde su mu za protivnike odabrali Urugvaj koji će, kako smatraju, biti drugoplasirani iz Grupe H, u kojoj su još Portugalija, Gana i Južna Koreja.

Kada je reč o Švajcarskoj, nju su videli kao drugoplasiranu i kao rivala Portugalije, koja će biti prva u grupi H.

Švajcarci su inače  uz mnogo poštovanja govorili o Srbiji, dok je selektor Kameruna jer istakao da ne zna ni jednog fudbalera Orlova.

Svetsko prvenstvo u Kataru igra se od 21.novembra do 18 decembra. Prvu utakmicu naša reprezentacija igraće 24. novembra od 20 časova protiv Brazila. Sledi duel sa Kamerunom u neobičnom terminu četiri dana kasnije (11.00), a za kraj je ostao duel sa Švajcarskom 2. decembra na stadionu "974" (20.00).